Bulvár

Szétvert stúdiók, leköpött ellenfelek és repülő mikrofonok – ezek voltak a televíziózás legdurvább kiborulásai

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. július 17. 14:53

Véget ért a Mestercukrász, amelynek talán legemlékezetesebb jelenetsora volt Jelly kikészülése, majd kizárása a műsorból. Természetesen nem ez volt az első nagyot szóló botrány a tévés realityk történetében. Összegyűjtöttük a legviharosabb balhékat.

Survivor – Az egyik versenyző kikelt magából és a csapata összes ételét kiöntötte

Listánkat egy Magyarországon is közkedvelt formátummal, a Survivorrel kezdjük. 2013-ban a túlélőshow amerikai változatában régi és új versenyzők csaptak össze, így igaziegykori antihőseikkel is újra találkozhattak a nézők. Ilyen volt Brandon Hantz is, aki már egy korábbi évadban próbára tette magát a brutális realityben, és nem igazán lopta be magát ellenfelei szívébe. A játékos tovább rombolta addig is elég rossz hírnevét a visszatérése után. A feszültség akkor durvult el még jobban, amikor a férfi dühében kidobta törzse összes élelmiszertartalékát, miközben a társai próbálták őt megállítani. Az incidens miatt a törzs szándékosan lemondott a védettségi totemükről, hogy kiszavazzák őt egy rögtönzött Törzsi Tanácson.

The Surreal Life: Fame Games – Vanilla Ice szétrombolta a stúdiót

Az amerikai VH1 csatorna 2007-ben futó „The Surreal life: Fame Games” című műsorában egy csapat hírességet zártak be egy luxusvillába, ahol különböző feladatokat kellett megoldaniuk. A játékok után pedig minden vesztes csapatnak ki kellett szavaznia valakit saját maguk közül. Így tett Ron Jeremy is, aki Vanilla Ice ellen szavazott. A döntése után az amerikai rapper tombolni kezdett és berendezésről berendezésre haladva rombolta szét a stúdiót egy dobgarnitúra segítségével. A dührohama elég sokáig tartott, így több ezer dolláros anyagi kárt okozott a produkciónak.

 

Mestercukrász – Jelly durván nekiesett a csapattársának, ezért kizárták

Hazai vizekre evezve is találunk botrányos kiborulásokat. A Mestercukrász csapatfeladatai során óriási feszültség alakult ki a zöldek között. Jelly a sütés alatt végig vállalhatatlan stílusban beszélt társaival, sőt még a zsűrivel is. Végül egy díszítés miatt elvesztette a türelmét és megindult csapattársa, Kata felé. Jellyt végül Szabi állította le, aki a két lány közé ugrott. Az esetet a zsűri sem hagyta szó nélkül: Juhos Joci azonnal arra utasította Jellyt, hogy vegye le a kötényét és hagyja el a konyhát. Percekkel később bejelentette, hogy a versenyzőt kizárták a Mestercukrászból. 

Interjúink a balhé szereplőivel

Kata: Én sütni jöttem, nem a Mónika Show-ba
Szabi: Vérszag volt a stúdióban 
Jelly: Elképesztő, hogy milyen üzeneteket kapok 
 


X-Faktor – Mirjam egy mikrofont vágott hozzá Radics Gigihez

Rónai Judit, azaz Mirjam saját bevallása szerint befutott énekesnő Amerikában és Londonban is. Mivel Magyarországon még nem ismerték, ezért jelentkezett az X-Faktorba, hogy meghódíthassa a Kárpát-medencét is. Ez végül is a maga módján sikerült, hiszenkis híján az egész ország megismerte a nevét, még ha nem is az énekhangja, hanem botrányos kiborulása miatt.

 

Survivor – Catherine és Járai Máté nekiesik Nagy Alexnek

Nemcsak az amerikai, de a hazai Survivor is tartogatott jó néhány balhés pillanatot. Az egyik ilyen, amikor Alex teljesen összetört a halászat után, miután kiugrott a kezéből a zsákmány, ami az élelmet jelentette volna a törzse számára. Catherine és Máté viszont úgy gondolták, hogy a lány csak sajnáltatja magát, és miután nem sikerült meggyőzniük erről, élesebb hangnemre váltottak.


Survivor – Üvöltve esett egymásnak Járai Máté és Zsófi

Persze a reality 2021-esévadában ezen kívül is bőven akadt feszült pillanat, hiszen a nomád körülmények, az éhezés és a személyes ellentétek sok veszekedést szítottak. Ez történt akkor is, amikor a sziget megmaradt játékosainak osztozkodnia kellett volna a menedékükön. A közeledő vihar miatt Máté és Rózsa kénytelenek voltak fedél alatt aludni, miközben eddigi estéik túlnyomó részét a szabad ég alatt töltötték. Amikor szóvá tették, hogy szeretnének behúzódni társaik mellé, Zsófi nem igazán akartkompromisszumot kötni,és ezt durva szóváltások közepette adta társai tudtára. Végül úgy elfajultak az indulatok, hogy Máté üvöltve osztotta ki Zsófit.


Hell’s Kitchen – Gordon Ramsay megvadul a konyhában

Egy ilyen összeállításból természetesen nem hiányozhat a kiborulások koronázatlan királya, Gordon Ramsay sem. A szókimondó brit séf számtalan kiakadását választhattuk volna, de az egyik legismertebb talán az, amikor több mint hét percen keresztül megállíthatatlanul ordibál a konyhában. A videó már hétmillió megtekintésnél jár.

Dance Moms – Az egyik anyuka úgy kiakadt a koreográfusra, hogy megtépte a haját  

Soron következő balhénk egy rendhagyó műsorhoz köthető. A „Dance Moms” egy amerikai valóságshow, ami kisgyerekek tánckarrierjét követi nyomon. A reality leginkább az anyukák néha vérre menő vitáiról híresült el, ezért természetesen ez a videó is egy ilyen jelenetről szól. Az egyik anyuka, Kelly, kiakadt a koreográfusra, amiért kiabált a lányaival. A tánctanár Abby, ezek után megpróbálta megharapni az anyukát, aki védekezésként megtépte őt. Kelly később beperelte Abbyt és 5 millió dollár kártérítést követelt a verekedésük miatt.


Flavor of Love – Egy társkereső műsor odáig fajult, hogy az egyik hölgy leköpte a másikat

Tiffany Pollard és Pumkin egy amerikai társkereső show-ban veszett össze egy bántó beszólás miatt. Az események akkor pörögtek fel igazán, amikor rövid szóváltás után Pumkin hirtelen leköpte Tiffanyt. Miután Pumpkint kirakták a stúdióból, Tiffany tovább dühöngött.


Love & Hip Hop: New York – Cardi B hozzávágott egy magassarkút az egyik vendéghez

Szakértők szerint a Love & Hip Hop című reality a televíziózás történelmének egyik leginkább elismert „forgatókönyv nélküli” formátuma. A műsorban megesik, hogy elszabadulnak az indulatok, ami nem egy szürreális szituációt eredményezett már. Az egyik stúdióbeszélgetésen többen is részt vettek, de a megdöbbentő videó főszereplői Cardi B, Asia és Swift Star. A két nő az amerikai producer, Swift Star kegyeiért harcolt a kamerák előtt, amikor hirtelen elfajult a helyzet közöttük. Cardi B váratlanul hozzávágta Asiahoz a tűzpiros magassarkúját, ami hatalmas balhét indított el a stúdióban ülők között. A biztonságiaknak is közbe kellett lépniük, végül szétültették őket, hogy folytatódhasson a beszélgetés. Tanulság: ne szórakozz Cardi B-vel!


Nyitókép: Gordon Ramsey/Getty Images, Cardi B/Youtube, RTL Klub

#Bulvár#Survivor#amerika#vita#veszekedés#reality#X-Faktor#mirjam#járai máté#radics gigi#mikrofon#gordon ramsey#cardi b#jelly#ma

Címlapról ajánljuk