Bulvár

Rácz-Gyuricza Dóra keményen visszaszólt a workshopját ért kritikákra

rtl.hurtl.hu

2022. július 12. 17:43

A fiatal anyuka a tapasztalatait szeretné elmesélni, de sokan támadják emiatt.

Rácz-Gyuricza Dóra április közepén adott életet Rácz Jenővel közös kislányának, Kamillának, a szülés utáni időszakról a Fókusznak adott interjút. Az első hetek kifejezetten nehéznek számítottak, ugyanis sok váratlan helyzettel találta magát szembe az anyuka. Többek között ezért döntött úgy, hogy megosztja a tapasztalatait olyanokkal, akik már szintén édesanyák, vagy anyaság előtt állnak. Mindezt zárt platformon, fizetős workshop formájában tervezi.

Dórit több kritika érte azzal kapcsolatban, hogy miért lesz fizetős a workshop, és egyáltalán miért gondolja azt, hogy friss anyukaként megfelelő tapasztalata van ahhoz, hogy másokat tanítson.

Dóri Instagram oldalán, 24 órán át elérhető történetben reagált ezekre. Először is elmondta, hogy nem oktatóvideónak szánja a workshopot, hiszen ő senkinek sem szeretné megmondani, hogyan kell csinálni a dolgokat. Elsősorban a többi anyukának szeretne ezzel segíteni, hogy érezzék, hogy más is van hasonló helyzetben, és ő is megélte azokat a problémákat, amiket mások.

Azoknak is válaszolt, akik azt kritizálták, hogy fizetős lesz a workshop:

Nem tárok ki egy ennyire érzékeny témát, a szülésemet és a kisbabámat a nagyközönség elé, hogy aztán a tizenévesek és a megkeseredett nagymamák odakommentelhessék, hogy „kussolj be, kit érdekel ez a semmirekellő picsa meg az ivadéka” 

– írta ki Instagram sztorijában.

Dóri tehát a magánéletét szeretné védeni, és úgy gondolja, hogy ez egyfajta szűrő, hogy csak azokhoz jusson el a története, akiknek tényleg szükségük van rá.

A szülése után készült interjú:


Nyitókép: RTL Klub

 

#Bulvár#rácz jenő#gyuricza dóra#szülés#kritikák#reakció

Címlapról ajánljuk