Bulvár

Ezen a napon történt: Rácz Jenő és szerelme először meséltek kapcsolatukról

rtl.hurtl.hu

2022. július 4. 16:20

Titokzatos képek, megállíthatatlanul nyomozó rajongók és egy jól szórakozó szerelmespár. Így indult a Michelin-csillagos séf és Gyuricza Dóri közös történe. Első interjújukat, amiben végre beavatták a nézőket szerelmük intimebb részleteibe is, pontosan négy évvel ezelőtt adták.

Minden egy Instagram-poszttal kezdődött 2019 júniusában, amikor A Konyhafőnök séfje kitette, hogy épp a repülőtéren várja, hogy elvigye egy gép Máltára. Ez még önmagában nem is lenne annyira pikáns, azonban a képen egy női kéz is megjelent.


A kommentelők azonnal kiszúrták, hogy a szigorú Jenő egy hölggyel készül külföldre utazni. Aki pedig nem hagyta annyiban a dolgot és mindenképp ki akarta deríteni, ki rabolta el Jenő szívét, kiokoskodhatta, hogy bizony Gyuricza Dóri lehet a titokzatos társ. Jenővel párhuzamosan ugyanis Dóri is arról posztolt, hogy éppen Máltán piheni ki magát, ráadásul nem egyedül:


A rengeteg találgatás miatt a pár végül nem húzta sokáig a rajongók idegeit és 2019. június 29-én egy-egy posztban megerősítették, hogy több van közöttük egykori mentor-versenyző kapcsolatnál. A séf az alábbi romantikus mondattal tette hivatalossá szerelmüket:

Aznap két szív összedobbant❤️

Ezek után az első közös interjú sem váratott sokáig magára: pontosan 4 évvel ezelőtt, július 4-én a Reggeliben vendégeskedtek Dórival, ahol először meséltek kapcsolatukról. 

Szinte minden Konyhafőnök rajongó felpezsdült a hírtől, így nem is annyira meglepő, hogy 2019-ben rengetegen nézték meg az alábbi interjút:


A séf már a beszélgetés elején bevallotta, hogy nagyon zavarban van:

Jobban izgulok, mint Dóri. Komolyan mondom, úgy érzem magamat, mint aki megivott már hat kávét és belül remeg, mint egy kocsonya.

Az interjúban őszintén meséltek arról, hogy már A Konyhafőnök alatt érezték, hogy vibrált közöttük a levegő, de Jenő csak Dóri kiesése után hívta el randizni a lányt. Annak ellenére, hogy nagyon jól alakultak a dolgok közöttük, hamar kiderült, hogy Dóri szülei kicsit tartottak ettől a szerelemtől, pláne azok után, hogy azt hitték, Jenő nagy nőcsábász.

Később a Fókusznak is meséltek erről a gasztro-szerelemről, ahol elmondták, nagyon jól szórakoztak azon, hogy a kommentelők folyamatosan találgattak, vajon kié lehet a piros körömlakkos kéz. Éppen emiatt próbáltak egy kis játékosságot is belevinni a posztjaikba, hiszen tudták, az emberek nem a legintimebb titkaikra kíváncsiak, hanem szimplán az emberi kapcsolatokra.


Persze, nemcsak aranyos üzeneteket kaptak, hiszen a negatív kommenteket sem kerülhették el, pláne Dóri.

Kaptam pár olyan üzenetet, ami nem volt túl kedves vagy kifejtették, hogy nem én vagyok a Jenőhöz illő nő. De szerintem ezt a döntést hagyjuk Jenőre.

Az idő pedig egyre inkább arról árulkodik, hogy évekkel ezelőtt igenis jól döntöttek, hiszen szerelmük minden próbát kiállt, azóta már boldogan nevelik első közös gyermeküket, Kamillát.

Ha szeretnéd felidézni Jenő és Dóri szerelmének legizgalmasabb állomásait, olvasd el itt cikkünket!

#Bulvár#rácz jenő#ezen a napon#gyuricza dóri#kapcsolat#interjú#Reggeli#Fókusz#A Konyhafőnök

Címlapról ajánljuk