bulvár

Ezen a napon történt: Fördős Zé miatt adott esélyt feleségének Rácz Jenő?

rtl.hurtl.hu

2022. július 1. 11:30

A Michelin-csillagos séf és Gyuricza Dóri szerelme A Konyhafőnök után szökött szárba, hiszen a verseny alatt Jenő távolságot tartott és szakmai szemmel segítette a versenyzőt. Éppen emiatt volt egy pillanat, amikor úgy tűnt, zsűritársa nélkül nem is látta volna meg a lehetőséget Dóriban… 

Jenő és Dóri rengeteg emlékezetes pillanatot tudhatnak maguk mögött. Egészen azóta, hogy bejelentették szerelmüket, közös otthonba költöztek, cicanevelésbe kezdtek, ők lettek a Nyerő Páros győztesei 2020-ban, egy csodás esküvőn mondták ki a boldogító igent, és azóta kislányuk, Kamilla is megszületett. Mielőtt azonban mindez megtörtént volna, először A Konyhafőnök stúdiójában találkoztak.

Bár a jövőt ekkor még nem lehetett sejteni, a nézők mintha megérezték volna a pillanat jelentőségét, hiszen már akkor rengetegen megnézték azt a videónkat, amiben Jenő beválasztotta csapatába későbbi feleségét.

Emlékeztek még, mi történt pontosan ezen a napon? Nyugi, segítünk felidézni!

Dóri a gasztroreality hatodik évadában tette próbára magát, ahol már az első héten óriási akadályba ütközött: pultot kellett cserélnie egy másik versenyzővel. Ez pedig azt jelentette, hogy minden alapanyagától el kellett búcsúznia, csakis a főelemét vihette magával. Dóri sokkoltan állt az új helyén, hiszen fogalma sem volt, mihez kezdjen:

Nem jöttek az ötletek…


Mégsem ez a kihívás sodorta bajba, hanem a következő feladat, ahol már a madártollazás került terítékre

A sorsdöntő kóstoláson – ahol eldőlt, hogy a séfek kötényt adnak-e a versenyzőknek vagy sem – Dóri sorsa kérdésessé vált egy elrontott mártás miatt. Zé viszont látta a lehetőséget benne és ezért mindent megtett, hogy továbbjuttathassa a lányt, még azt is megígérte cserébe, hogy nem szívatja tovább jóbarátját, Jenőt

Nem foglak többet asszisztensemnek nevezni, ha Dórit most beválasztod!

A nagy szavak úgy tűnik, megtették hatásukat, hiszen Jenő végül esélyt adott Dórinak:


Ami pedig ezután következett, az már történelem. Kapcsolatuk legszebb pillanatait itt idézheted fel!

#bulvár#rácz jenő#gyuricza dóri#a konyhafőnök#fördős zé#ezen a napon#gasztroreality#versenyző#kapcsolat

Címlapról ajánljuk