Bulvár

„Sokszor azon kapom magam, hogy a saját igényeimet teljesen a béka segge alá sorolom” – Rácz-Gyuricza Dóra szerint a bevásárlás nem énidő

rtl.hurtl.hu

2022. július 5. 14:35

Dóri és férje, Rácz Jenő Noszvajba utaztak néhány pihentető napra, ahová természetesen kislányuk, Kamilla is velük tartott. Az influenszer azonban az idilli fotón túl komoly felhívást is tett az édesanyáknak.

Ezúttal nem családi fotót posztolt az influenszer, hiszen éppen arra szeretné felhívni az édesanyák figyelmét, hogy mennyire fontos az énidő egy kismama életében. A képen Dóri egyedül pihen egy jacuzziban és élvezi a magányt, míg Jenő vigyáz Kamillára.

Rácz Jenő felesége a poszt szövegében megjegyezte, néha annyira megfeledkezik magáról, hogy „saját igényeit a béka segge alá sorolja”. Ezért magának és sorstársainak is üzenni szeretett volna:

A zavartalan zuhanyzás nem énidő! Alapvető emberi szükséglet.
A heti bevásárlás intézése nem énidő!
Elintézendő munka.


Dóri szerint fontos, hogy mindennap lopjunk 10-15 percet, amit önmagunkra szánunk, arra, hogy feltöltődjünk és egyensúlyban tartsuk a mentális egészségünket. Ez pedig nem csak az anyukáknak jó, de a család többi tagjának is:

Apának és a babának is az a legjobb, ha nem vagyok 12 fejű sárkány.

Korábban Dóri a Fókusznak adott interjújában a terhesség alatt felszedett kilóiról is beszélt, és türelemre intette a hasonló helyzetben lévő anyukákat.

 

#Bulvár#rácz-gyuricza dóra#rácz jenő#pihenés#énidő#édesanyák#rácz kamilla

Címlapról ajánljuk