Bulvár

Horváth Gréta fotón mutatta meg közel húszkilós átalakulását

rtl.hurtl.hu

2022. június 27. 15:28

Az influenszer elképesztő formában van, de nemcsak testét, lelkét is felemelte a padlóról, amit egy ideje már nem egyedül ápolgat. Minden jel arra mutat ugyanis, hogy megtalálta a nagy őt.

Január 7-én röppent fel a hír, hogy Gréta és volt férje, Meggyes Dávid házassága zátonyra futott. A pár szakítása nem volt botrányoktól mentes: Gréta állítólag annyira kiborult – miután tudomást szerzett férje hűtlenségéről –, hogy felgyújtotta a férfi ruhatárát.

Közösségi oldalán csak röviden nyilatkozott a történtekről:  

Azt, hogy mi történt, nem szeretném leírni, szeretnék méltóságteljesen viselkedni. Éppen elég az, amit elszenvedünk Filippel!

A szomorú események mellett Grétának azzal is szembesülnie kellett, hogy inzulinrezisztenciával küzd, így nemcsak a lelke, de teste is gyógyulásra szorult.

Az influenszer viszont a megpróbáltatások ellenére sem ült tétlenül a sarokba, belevetette magát az életmódváltásba. Sokkal több időt szánt magára, átalakította étrendjét, hogy önsanyargatás nélkül is együtt tudjon élni betegségével, és közben megszabaduljon a felesleges kilóktól, amik egészségét és önbizalmát is lerombolták.

Korábban a Reggeli műsorvezetőivel beszélgetett, akik nem győzték dicsérni vendégük kisugárzását és bomba formáját. Gréta ekkor mesélt először hosszú távú terveiről és titokzatos új szerelméről. Az influenszer először sejtelmes képeket osztott meg az Instagramján, majd néhány héttel később felvállalta boldogságát. Párjáról így nyilatkozott:

Karmikus találkozás volt, a Jóisten küldte nekem, és vigyázunk egymásra, hogy így is maradjon.


Párját óvja a médiától, de annyit azért elárult, hogy kisfia és szülei is nagyon jól fogadták szerelmét. Gréta úgy érezte, előbb rendbe kellett tennie önmagát, hogy nyitott lehessen egy új kapcsolatra, azóta pedig valódi boldogság veszi őt körül.

Olyan dolgokat csinálunk, amiket a filmben lát az ember, engem meg ez baromira feltölt.

Ahhoz azonban, hogy újra rátaláljon önmagára és a szerelemre, testileg is nagy változáson ment keresztül. A napokban meg is osztott egy képet, ahol büszkén mutatta meg alakját közel húsz kiló ledobása után.


Az influenszer megható gondolatokat fűzött posztja mellé:

A bal oldali képen egy boldogtalan, önmagát kereső nő képe van (…) a jobb oldali képen egy olyan nő van, aki boldog, akit megbecsülnek otthon, akit szeretnek.

Gréta arra buzdítja követőit, hogy ne törődjenek bele abba, ha nem érzik jól magukat, ne hagyják, hogy mások negatív véleménye befolyásolja őket, vagy hogy úgy bánjanak velük, amit nem érdemelnek meg.

Az influenszer mottóját is megosztotta, ami szerinte kissé beképzelten hangozhat, de mindig segített neki a nehéz időkben:

Horváth Grétával ne baszakodjon senki!

#Bulvár#horváth gréta#fogyás#betegség#átalakulás#válás#életmódváltás#étrend#instagram

Címlapról ajánljuk