Bulvár

Amber Heard fellebbezni készül a Johnny Depp elleni perben

rtl.hurtl.hu

2022. június 2. 9:55

Az esküdtszék szerint mindketten rágalmazták egymást, de Depp jóval nagyobb kárpótlást kapott.

Fellebbezni készül Amber Heard, miután az esküdtszék döntése nyomán volt férje, Johnny Depp lényegében megnyerte a Virginiában zajló tárgyalást – írja az EW.

Az esküdtszék szerint Heard ártó szándékkal feketítette be Depp nevét abban a 2018-as cikkben, amiben az őt ért kapcsolati erőszakról vallott. Ebben az írásban volt férje nevét nem is írta le.

Deppnek 15 millió dolláros, Heardnek pedig kétmillió dollárost kompenzációt ítélt meg az esküdtszék. Mivel Virginiában a büntetésként kiszabott pénz összege nem haladhatja meg a 350 ezer dollárt, mindkét összeget idáig vitte le a bíró.

A szívem szakad meg azért, hogy a bizonyítékok hegyei mégsem voltak elegek ahhoz, hogy felülírják az exférjem aránytalan hatalmát és befolyását

– mondta korábban Heard, aki azzal vádolta Deppet a tárgyaláson, hogy többször bántalmazta, gyakran drogok hatása alatt. Depp szerint viszont volt felesége bántalmazta őt a rágalmazás előtt. Azért is perelt kompenzációért, mert az eset miatt több szerepet is elvettek tőle.

Örülök, hogy visszakaptam az életem

– üzente az ítélethirdetés után Depp, akit a tárgyalás napjain rajongók tömege várt a bíróság előtt.

Heard és Depp már több éve pereskednek, korábban két pert is Amber Heard nyert meg. Igaz, a korábbi tárgyalásokat nem követte olyan nagy figyelemmel a média, mint a mostanit.

Az üggyel a Fókusz is foglalkozott:

Nyitókép: Evelyn Hockstein / Pool via AP

#Bulvár#amber heard#johnny depp#per#fellebbezés#rágalmazás

Címlapról ajánljuk