bulvár

Változik-e valami a szexbotrány miatt? Megszólalt Azahriah menedzsmentje

Kovács-Angel MariannaKovács-Angel Marianna

2022. május 26. 16:45

Az énekes hamarosan Alcsúton is fellép egy olyan családi fesztiválon, amelyet Mészáros Lőrinc cége hoz tető alá. 

Intim képsorok jelentek meg Magyarország egyik legsikeresebb fiatal előadójáról: Azahriah a Szolnoki Palacsintafesztiválon lépett fel múlt hét pénteken, a koncert után pedig a mobil illemhelyeknél szexuális kapcsolatba került egy nővel, aki nem a barátnője. Valaki az erről titokban készített videót nyilvánosságra hozta, azóta pedig egymás érik az események, például:

  • Megszólalt Azahriah barátnője, az influenszerként is ismert Luna.
  • Luna az rtl.hu-nak mondta el, hogy az énekes az aktus után sírva hívta fel.
  • Egy zárt csoportban Azahriah édesapja azt állította: a botrány miatt komoly szigorításokkal élnek a koncerteken, például a közös fotózás minimális létszámra csökken, ritkábban is lesz ilyen alkalom.

Utóbbiról szerettünk volna többet megtudni, már csak azért is, mert Azahriah június elején ad koncertet a Budapest Parkban, majd azon a Vál-völgyi Zsúron, amelyet a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kézfogójának is helyt adó Alcsúti Arborétumban a milliárdos vállalkozó egyik érdekeltsége, a Talentis Event and Management Kft. rendez.

  • Kérdésünkre a Budapest Park azt írta: megtartják a koncertet, különleges biztonsági lépésekkel pedig nem készülnek.
  • Mészáros Lőrinc érdekeltsége azt kérte, válaszukat teljes egészében közöljük: „Az Alcsúti Arborétumban immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Vál-völgyi Zsúr a térség egyik legnívósabb, ingyenesen látogatható családi fesztiválja, amelynek programján nem kívánunk változtatni. Ahogy az elmúlt öt alkalommal, az idei rendezvényen sem léphetnek látogatók a kulisszák mögötti (backstage) területre, ott kizárólag a fellépők és a hozzájuk tartozó technikai személyzet, a biztonságiak, illetve a rendező céghez tartozó személyek tartózkodhatnak. Ennek biztosítása érdekében az eddig megszokott és bevált biztonsági szabályokat alkalmazzuk.”

Úgy tűnik, a korábban az apa által említett szigorítások a koncertekre mégsem szivárognak be. Kérdésünkre Azahriah menedzsmentje közölte: 

a koncerteken nem terveznek szigorításokat.

Ennél többet azonban nem kívántak mondani. 

Ha esetleg nem lenne teljesen képben azzal, hogy ki az a fiatalember, akiről napok óta cikkezik a sajtó, olvassa el az Azahriah-ról írt portrénkat itt. Vagy nézze meg a Reggeliben, hogy kiért rajonganak a fiatalok:

Nyitókép: RTL Klub

#bulvár#azariah#vál-völgyi zsúr#budapest park#mészáros lőrinc

Címlapról ajánljuk