Bulvár

Kiakadt Azahriah megcsalt barátnője: Hány olyan lány van itt is, akit egy pék csalt meg vagy egy festő, vagy egy autószerelő?

rtl.hurtl.hu

2022. május 25. 13:46

Luna szerint álszent és hiteltelen arról tanácsot adni, hogy ki honnan válasszon párt.

A Twitteren jelent meg egy videó a hétvégén, amin az látszik, hogy a népszerű énekes, Azahriah a színpad mögött, a mobil toaletteknél intim kapcsolatba kerül egyik rajongójával. A felvétel a Szolnoki Palacsintafesztiválon készült. Az énekesnek jelenleg van barátnője: az influencer Luna Joanna szerepelt már az Éjjel-Nappal Budapestben, a Love Islandben és arról is ismert, hogy korábban Pumped Gaboval és a Való Világ nyolcadik szériájának győztesével, VV Somával járt.

A szexbotrányról a Fókusz készített riportot:


Luna Joanna Instagram-oldalán, 24 órán át elérhető Insta-sztoriban osztotta ki azokat, akik üzenetben vetették a szemére, hogy „ha egy normális, átlagos férfival jössz össze, az soha nem csalt volna meg.” Be is mutatott egy üzenetet, amely nem igazán együttérzően reagált a megcsalásra:

Egy festő vagy egy pék az életbe nem csalt volna meg.. Csak hát ugye a pénz az Nálad mindent felülír. Meg sem érdemel az a ficsúr.

Az influenszer ezt másképpen látja. Érvelése szerint a nem híres emberek körében is létezik a megcsalás. „Vagy ti ilyen külön természetfeletti lények vagytok?” – vetette fel.

„Könyörgöm, hány olyan lány van itt is, akit egy pék csalt meg vagy egy festő, vagy egy autószerelő… és még hány olyan nő van itt, akit pl. egy kukás bántalmazott vagy épp egy orvos… Hagyjatok már ezekkel a »na majd én megmondom honnan kell párt választani« dumákkal, mert rohadtul álszent és nem hiteles” – fejtette ki Luna, aki hozzátette: posztja nem arról szól, hogy „normizálni” akarja, hogy „ez egy elfogadható dolog, mert nem szép, egyáltalán nem szép, undorító dolog!” Úgy látja: minden kapcsolat más, mindegyikben vannak hibák.

Engedjük meg már annak a félnek, aki a megcsalás áldozata, hogy mérlegelje ő mit szeretne, eldöntse megvetés nélkül azt, hogy ad második esélyt vagy sem… és ha ad és megint csalódik, akkor ez van… Legalább megpróbálta

– fogalmazott Luna.

Nyitókép: RTL Klub

Címlapról ajánljuk