Bulvár

Ezek voltak a születésnapos Miller Dávid legemlékezetesebb pillanatai az elmúlt években

rtl.hurtl.hu

2022. május 5. 15:54

A színészként, énekesként és műsorvezetőként is brillírozó srác 26. születésnapját ünnepli, aminek apropóján összegyűjtöttük RTL-es pályafutásának kiemelkedő momentumait.

Miller Dávid színészként több RTL Klubos sorozatban is feltűnt az utóbbi időben, így láthattuk őt A Tanárban, a Jófiúkban, az Alvilágban, a Mellékhatásban, a Hotel Margaretben, és most szombaton debütál majd A séf meg a többiekben is. A húszas évei közepén járó Dávid emellett műsorvezetőként és énekesként is bizonyított.

Miller Dávid, a színész

Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia, Dávid, szülei nyomdokaiba lépve a színészetet választotta hivatásának. Első filmes alakítása a Pappa Piában volt, amiben Szabó Kimmel Tamás öccsét játszotta. Nem sokkal később Jennifer Lawrence oldalán tűnt fel – ruha nélkül –  a Vörös veréb című, Magyarországon forgatott amerikai kémthrillerben.

Ezt követte 2018-ban A Tanár című sorozat, amiben édesanyjával együtt dolgozhatott, majd 2019-ben az Alvilág. A krimisorozatban a család legidősebb gyermekét, Mátét alakító fiatal színész izgalmas kulisszatitkokról és sorozatbeli szerepéről is mesélt az Alvilág kibeszélőjében, amit ide kattintva nézhetsz meg.

 

A Jófiúkban Pali bőrébe bújt, aki édesanyjával és testvérével egy kifőzdében dolgozott.

Sok hasonlóság van a karakter között és köztem

– nyilatkozta a sorozat forgatásán a színész.

A 2022-es évben az RTL Klub bemutatta új, napi sorozatát, a Hotel Margaretet, amiben Dávid egy hacker szerepében tűnt fel. A Hackman állítólagos meggyilkolása köré épülő krimi-vígjátéksorozat végén kiderült, hogy a halottnak vélt fiú valójában él és virul, és letartóztatása után számos fordulat látott napvilágot karakteréről.

Miller Dávid, a műsorvezető

Miller Dávid a színművészi munka mellett a műsorvezetést is fontos szerepnek tartja az életében, így 2020 márciusában örömmel vállalta el a Reggeli műsorvezetését.

Rendkívül boldog vagyok, hogy ezen az új terepen is kipróbálhatom magam, mindig is vágytam erre, így alig várom, hogy együtt dolgozhassak a többiekkel és én is ébreszthessem a nézőket az RTL Klub képernyőjén keresztül

– nyilatkozta akkoriban Dávid.

Az RTL online sorozatkibeszélője, a Mit nézel? szintén az ő műsorvezetésével készült, amiben olyan tévés alkotások kulisszatitkairól rántotta le a leplet, mint A mi kis falunk, A Tanár, az Apatigris vagy a Barátok közt.

Az X-Faktor 10. évada új műsorvezetővel debütált 2021-ben: Miller Dávid lett a tehetségkutató házigazdája, beteljesítve ezzel régóta dédelgetett álmát.

Hatalmas öröm és megtiszteltetés számomra, hogy bizalmat szavazott nekem az RTL Klub, és az X-Faktor 10. évadának műsorvezetője lehetek. Minden tudásommal azon fogok igyekezni, hogy ennek a kihívásnak maximálisan megfeleljek

– mondta a bejelentéskor.

A jubileumi évadban nem volt hiány emlékezetes megszólalásokból, humoros produkciókból és megható pillanatokból sem. Ezek voltak Miller Dávid legjobb pillanatai az X-Faktor Válogatóján:


A tehetségkutató 2022-es évadában több újdonság is lesz. Bár Miller Dávid szerepe változatlan műsorvezetőként, Csobot Adél helyére új mentor érkezik Herceg Erika személyében, valamint a műsor szabályai is megváltoznak. Az újításokról ide kattintva tudhatsz meg többet.

Miller Dávid, az énekes

A korábban színészi kvalitásairól ismert Dávid először az Álarcos énekesben, Banánként csillogtatta meg énektudását. Rejtőzködésével, lenyűgöző produkcióival és hangjával egészen a Fináléig menetelt, ahol elsöprő győzelmet aratva megnyerte a második évadot. A harmadik évadban vendégnyomozóként visszatérő énekes a Nagy számban is feltűnt, ahol a One Direction egykori tagja, Harry Styles Sign of the Times című első szólódalát adta elő.

 

Ekkor már egyértelművé vált, hogy Dávidnak dolga van az énekléssel, és sorra jelentette meg saját dalait. Első slágere, a Fény volt, majd jött a Süt a nap, amit eddig több mint 340 ezerszer tekintettek meg a YouTube-on. Ezt követően jelent meg a Szombat, aminek az X-Faktor első Élő Show-jában volt a klippremierje. Eddigi legnépszerűbb slágere a Csend lett, ami magánéleti válságából táplálkozva született meg. Ezt a dalt eddig közel 600 ezerszer pörgették a videómegosztón.

Hallgasd meg a Csend című dalt, amit Dávid extra produkcióként adott elő a tehetségkutató Elődöntőjében!

#Bulvár#születésnap#miller dávid#emlékezetes pillanatok#X-Faktor#Alvilág#Mellékhatás#Jófiúk#Hotel Margaret#Reggeli#Nagy szám#Mit nézel?

Címlapról ajánljuk