X-Faktor

Új szabályok! Miller Dávid, az X-Faktor 2022 műsorvezetője ismerteti a változásokat

rtl.hurtl.hu

2022. március 11. 8:00

2022-ben minden eddiginél izgalmasabb lesz az X-Faktor, hiszen sok szempontból megújul a műsor. A legfontosabb változást a népszerű tehetségkutató műsorvezetője, Miller Dávid ismertette.

A jubileumi 10. évad után, idén ismét Miller Dávid faggatja majd az X-Faktor adásaiban az énekeseket, zenekarokat és a mentorokat, az rt.hu-nak pedig azt is elárulta, milyen újítást vezetnek be idén a műsor szabályaiban.

Miller Dávid nagy örömmel fogadta, hogy ismét ő lesz a tehetségkutató műsorvezetője és rögtön egy bejelentéssel érkezett. Az X-Faktor 2022-es évadában, már nem kor és nem dönti el, hogy ki melyik mentorhoz kerül, így az énekeseknek és zenekaroknak idén azt a mentor kell meggyőzniük aki a kedvencük, és akiről úgy gondolják, hogy a legjobbat tudja kihozni belőlük.

Ezúttal nem a kor vagy a nem határozza meg, hogy ki melyik mentorhoz kerül, hanem a mentorok döntik majd el, hogy kivel szeretnének együtt dolgozni. Ez azt jelenti, hogy továbbra is várjuk a lányok, fiúk, csapatok és zenekarok jelentkezését, de bárki bekerülhet bármelyik mentor csapatába. Így nagyobb az esély, hogy azzal dolgozhatsz együtt, akihez a legközelebb áll a stílusod! Szóval gyertek, jelentkezzetek, és győzzétek meg kedvenceteket!

– magyarázta Dávid. 

Küldd el jelentkezésed egyénileg, duóban, vagy a zenekaroddal az xfaktor.hu weboldalán, Viberen vagy WhatsAppon a 06 30 195-95-95 telefonszámon, vagy gyere el valamelyik vidéki meghallgatásunkra!

#X-Faktor#szabály#miller dávid#változás#műsorvezető#2022

Címlapról ajánljuk