Bulvár

Harry herceget direkt nem hívhatták meg David Beckham fiának esküvőjére

rtl.hurtl.hu

2022. április 11. 13:35

Victoria és David Beckham fia megnősült a hétvégén. Összegyűjtöttünk minden fontos részletet Brooklyn és Nicola nagy napjáról.

Brooklyn Beckham és Nicola Peltz immár férj és feleség. A páros szombaton mondta ki a boldogító igent a floridai Palm Beachen, a Peltz család birtokán. Esküvőjüket eredetileg korábban tartották volna, azonban a pandémia miatt csak most tudtak rá sort keríteni.

Gratulálok Mr & Mrs Beckham ❤️ Üdv a családban, Nicola!

– kommentálta a fenti képet az örömapa és az örömanya, azaz David Beckham és Victoria Beckham.

A 27 éves Nicola és a 23 éves Brooklyn többnapos ünnepséget szerveztek, ami közel 3 millió fontba – átszámítva több mint 1,3 milliárd forintba került. A vendégek pénteken egy koktélpartyn vehettek részt, a szertartást és a lakodalmat pedig szombat délután tartották. A közel 600 vendéget számláló eseményen olyan sztárok vettek részt, mint Tom Brady, Gisele Bündchen, Mel C, Eva Longoria, Gordon Ramsay, Jordana Brewster, valamint Serena és Venus Williams.

Mint kiderült, Vilmos cambridge-i herceg és Katalin, Cambridge hercegnéje is a meghívottak között voltak, ők azonban végül nem jelentek meg a menyegzőn. A pletykák szerint annak ellenére, hogy Victoria és David kapott meghívót Harry herceg és Meghan esküvőjére, ez a gesztus viszonzatlan maradt, hisz az ex-hercegi pár nem szerepelt a Beckham-Peltz lakodalom vendéglistáján.

Így festett Eva Longoria a nagy napon:


A Beckham családból az örömszülőkön kívül ott voltak Brooklyn testvérei – Romeo, Cruz és Harper is. Nicola részéről az édesapja, az üzletember Nelson Peltz, valamint modell édesanyja, Claudia Heffner, illetve hét testvére, köztük a profi hokijátékos, Brad Peltz és a színész Will Peltz is jelen volt.

A csodálatos fiaim és egy rendkívül büszke apa

– írta a lenti kép alá David Beckham.


A ceremónia után David Blaine illuzionista varázsolta el a koktélozó közönséget. Ezt követően Marc Anthony lépett színpadra, aki négy dalt adott elő az ifjú párnak. Az est során Snopp Dogg adta a talpalávalót DJ-ként. Azonban nemcsak a show és a zene volt exkluzív, hisz a vacsorát Bill Clinton egykori séfje, Thierry Isambert készítette. Arról nincsenek információk, hogy a szókimondó sztárséf, Gordon Ramsay elküldte-e őt melegebb éghajlatra, ahogy műsoraiban szokta. 

A rengeteg sztárt felvonultató eseményen a biztonságra is nagyon ügyeltek: állítólag elvették és elzárták a vendégek telefonját, nehogy bármi kiszivárogjon az esküvőről.

A vacsora alatt az örömapa, David Beckham a könnyeivel küszködve mondott megható beszédet, amiben kitért Brooklyn születésére, idilli családi életükre, és arra, milyen csodás anya Victoria – árulta el egy bennfentes a People magazinnak.

Később Nicola édesapja is szólt néhány szót. Beszédében arra kérte a résztvevőket, hogy az ifjú párnak szánt ajándékok helyett inkább pénzbeli adománnyal segítsék az ukrán menekülteket.

Köszönöm életem legcsodásabb hétvégéjét! Te vagy a szél a szárnyaim alatt.

– írta az édesapjával közös kép alá Nicola.

Nyitókép: Pascal Le Segretain / Getty Images

#Bulvár#brooklyn beckham#nicola peltz#david beckham#victoria beckham#esküvő#sztárparádé#sztárvendégek#harry herceg#meghan markle#vilmos herceg

Címlapról ajánljuk