Bulvár

Brooklyn Beckham esküvőjének vendéglistája egy Oscar-gála mezőnyét is odaverné

Dévai LászlóDévai László

2022. április 9. 15:28

Na, így néz ki egy SZTÁRPARÁDÉ!

A világ egyik leghíresebb brit focistájának fia, Brooklyn Beckham esküvőjén túlzás nélkül akkora sztárrajzás van, hogy simán elmehetne egy Oscar-gálaestnek is. David Beckham fia Nicola Peltz színésznővel köti össze életét. A Daily Mail beszámolója szerint a szertartást zsidó hagyományok szerint tartják, mivel Peltz és a családja zsidó származású.

A 27 éves színésznő, aki egyébként a milliárdos New York-i üzletember, Nelson Peltz lánya, már évek óta együtt van az egykori sztárfocista fiával.

A Palm Beach-i esküvő a brit források szerint nem kevesebb, mint 4 millió dollárba, vagyis nagyjából 1,34 milliárd forintnak megfelelő összegbe kerül. A vendégek listáját látva nem csoda, hogy sokat kellett költeni a környezetre. A szertartáson részt vesz többek között Gordon Ramsay, sztárséf, Serena Williams, teniszező, Gigi Hadid, szupermodell és Eva Longoria, színésznő is.

A Daily Mail megjegyzi, hogy Brooklyn Beckhamnek is vannak zsidó felmenői, mivel David Beckham anyai nagyapja zsidó származású volt.

A Daily Mail egyébként fotókat is közölt a zártkörű eseményről, a paparazziknak szinte mindenkit sikerült lekapniuk. A teljes esküvő galéria itt tekinthető meg.

Nyitókép: illusztráció / Getty Images

#Bulvár#brooklyn beckham#david beckham#victoria beckham#esküvő#nicola peltz

Címlapról ajánljuk