Belföld

Magyar Péterék is reagáltak Orbán Viktor tusványosi beszédére: bevédték a Tisza Párt tagjainak öltözködését is

rtl.hurtl.hu

2024. július 27. 20:55

Nehogy már azon múljon 2026, hogy ki visel slim fitet, és ki nem. Közleményben reagált a Magyar Péter által vezetett Tisza Párt Orbán Viktor szavaira.

A Tisza Párt szerint Orbán Viktor tusványosi beszéde „egy Budapest központú világpolitikáról” és nem a magyar emberek problémáiról szólt. Bírálták, hogy a kormányfő nem beszélt a egészségügy és az oktatás helyzetéről, a hárommillió létminimum alatt élő emberről és a „külföldre menekült százezrekről”. 

A Tisza Párt is kiemelte a magas államadósságot, valamint a titokban felvett egymilliárd eurós kínai gigahitelt, amellyel szerintük a kormány elzálogosítja a jövőt.

A miniszterelnök „demográfiai fenntarthatóságról álmodozott”, miközben a kormány téves politikája miatt kevés gyermek születik, írták a közleményben, amelyben kitértek arra is, hogy Orbán az öltözködésük miatt szólt be a Tisza Párt tagjainak. Azt írták, köszönik a slim fit ruházatra való megjegyzést:

Szerintünk a sportos, normálisan öltözött emberek is lehetnek hazafiak. Azok viszont nem, akik a magyar adófizetők pénzét gátlástalanul ellopják, és a családjuknak, haverjaiknak juttatják. Testalkat ide vagy oda 

– zárult a közlemény. Korábban a többi ellenzéki párt reakcióját is bemutattuk, akik szintén nem voltak elájulva a miniszterelnök tusnádfürdői beszédétől.

Nyitókép: Magyar Péter / Facebook

#Belföld#magyar péter#tisza párt#orbán viktor#tusványos#beszéd#slim fit#öltözködés

Címlapról ajánljuk