Belföld

Novák Katalin négy éve kitüntette a karateedzőt, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

rtl.hurtl.hu

2024. július 17. 15:37

Agócs Tibor bejelentette, hogy minden tisztségéről lemond.

A Szoljon.hu szerint a jászberényi Yakuzák SE karateegyesület elnöke és szakmai vezetője volt az a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban. Az esetről készült videó komoly felháborodást keltett. Mint korábban írtuk, a gyerekcsoportot vezető férfi azért bántalmazta a kisfiút, mert nem akart felmászni a pályára. A videón látható, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett. A bántalmazás a többi gyereket is felzaklatta, volt, aki elsírta magát.

A Yakuzák SE Facebook-oldalán jelent meg az az Agócs Tibor aláírásával ellátott bejegyzés, amiben a sportegyesület vezetője azt írta: amit tett, az minden szempontból elfogadhatatlan és szembe megy azzal, amit az elmúlt 35 évben tanított és képviselt.

Ez nem hiba, hanem létrontás

– jelentette ki, hozzátéve, hogy együttműködik az igazságszolgáltatással és reméli, hogy nem okozott lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kért. Azt is írta, hogy a szülőktől is bocsánatot kér, bár nem remél.

A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére

– közölte, hozzátéve, hogy a sajtónak nem kíván nyilatkozni. Az oldalt, ahol a közlemény megjelent, nem sokkal később törölték a Facebookról.

A SZOL24 portál arra hívta fel a figyelmet, hogy Agócs Tibort 2020-ban Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért életműdíjjal tüntették ki. Az elismerést Novák Katalin adta át, család- és ifjúságügyért felelős államtitkárként.


Nyitókép: YouTube / Y Média

#Belföld#szolnok#bántalmazás#karateedző#novák katalin#kalandpark#kitüntetés

Címlapról ajánljuk