Belföld

„Mindig kitakarja Azahriah-t” – Nagy Ervin Magyar Péterrel csapatta az arénakoncerten

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 11:05

Magyar Péter mellett Rost Andrea ült. David Pressman amerikai nagykövet is bejelentkezett a Puskás stadionból.

„Nem tudom ki ez a fiú itt előttem, de mindig kitakarja Azahriah-t” – írta Nagy Ervin az Instagram-oldalán, egy korlátozott ideig látható történetben. Majd egy újabb fotón megmutatta, hogy a „fiú” nem más, mint Magyar Péter.

Magyar Péter szintén közzétette egy Azahriah-koncertes fényképet az Instagram- és Facebook-oldalán, amin Rost Andrea mellett látható a közönségben:

Az amerikai nagykövet is ott volt

Azahriah koncertjére még David Pressman amerikai nagykövet is kilátogatott, aki a Twitteren osztott meg erről egy fényképet. Szabad fordításban azt írta: „Azahriah-ból árad a tehetség, a kreativitás és az erő”. 


Azahriah stadionkoncertjeire egy sor híresség látogatott el, köztük egy igazi nemzetközi sztár is.

Azahriah arénakoncertjeivel korábban több videóban foglalkoztunk. A zenész három telt házas stadionkoncertjével a Puskás Arénában már 22 évesen történelmet ír. De vajon mitől emelkedik ki ennyire a magyar mezőnyből, megismételheti-e valaki ezt a sikertörténetet, és kell-e közéleti témákról szólnia popzenének? Erről kérdeztünk rajongókat a pénteki koncert előtt:


Nyitókép: Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. Fotó: MTI/Vasvári Tamás

 

#Belföld#nagy ervin#Azahriah#magyar péter#rost andrea#koncert#puskás stadion

Címlapról ajánljuk