Bulvár

Celebektől hemzsegett a lelátó Azahriah koncertjén, egy nemzetközi sztár is feltűnt

rtl.hurtl.hu

2024. május 25. 16:16

A Puskás Arénában megjelent egyebek mellett Csonka András, Till Attila és egy külföldön is ismert magyar híresség is.

Számos hazai híresség is jelen volt Azahriah péntek esti koncertjén a Puskás Arénában, élménybeszámolóikat a Blikk gyűjtötte össze. Többek között velük lehetett találkozni a nagyszabású show-n:

  • Majka felesége, Majoros Hajni,
  • Sebestyén Balázs műsorvezető felesége, Sebestyén Viktória,
  • Csonka András színész-énekes és Till Attila műsorveztő, akik közösen érkeztek,
  • és egy igazi nemzetközi sztár, Szoboszlai Dominik, valamint válogatottbéli társai, Varga Barnabás és Kalmár Zsolt.

Azahriah arénakoncertjeivel korábban több videóban foglalkoztunk. A zenész három telt házas stadionkoncertjével a Puskás Arénában már 22 évesen történelmet ír. De vajon mitől emelkedik ki ennyire a magyar mezőnyből, megismételheti-e valaki ezt a sikertörténetet, és kell-e közéleti témákról szólnia popzenének? Feketeöves rajongókat kérdeztünk erről a pénteki koncert előtt.


Bár az elején pillanatok alatt elkapkodták a jegyeket a koncertekre, a hírek később arról szóltak, hogy még vannak szabad helyek. Nyerészkedésről lenne szó? Trunk Tomi, a Z generáció kutatója szerint az ok inkább az lehet, hogy nagyon sokan impulzívan vásároltak jegyet. Az elején erős volt a FOMO érzése, azaz a kimaradástól való félelem, és sokan nem gondolták át, hogy tényleg el fognak-e tudni menni a koncertre. A Reggeliben Azahriah és egy neves hazai cipőmárka közös kollekciójáról is szó volt.


Nyitókép: MTI / Vasvári Tamás

#Bulvár#Azahriah#koncert#puskás aréna#celeb#majka#szoboszlai dominik

Címlapról ajánljuk