Belföld

A Balaton mellett kezdhet új életet Varga Judit és Windisch László

rtl.hurtl.hu

2024. május 7. 6:54

A helyiek már nagyon szívesen megismernék az egykori politikust.

A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit a kegyelmi ügy miatti lemondása óta kerüli a nyilvánosságot. A Blikk cikke szerint egy balatoni községben, Balatonhenyén tölt egyre több időt, és már a költözést is tervezi. A helyiek arról számoltak be, hogy Varga Judit új párjával, az Állami Számvevőszék elnökével, Windisch Lászlóval is rendszeresen ellátogat a településre.

Balatonhenye a Balaton mellett, a Henyei-hegy keleti lábánál található, festői környezetben. Varga Judit az ottani házban egyre több időt tölt, és a közeli lakosok szerint már szinte úgy tűnik, mintha ott lakna. Az exminiszter, miután lemondott a miniszteri posztjáról és az országgyűlési képviselői mandátumáról, szinte teljesen visszavonultan él.

A helyiek szerint Varga Judit nagyon kedves és intelligens személyiség, és valószínűleg hamarosan véglegesen is beköltözik a balatonhenyei házba. A településen élők többsége kedveli Varga Juditot, bár a volt férje, Magyar Péter ellen felhozott, bántalmazásról szóló vádjait nem mindenki hiszi el. A volt miniszter a környéken gyakran biciklizik a három fiával, és már az új párjának is bemutatta a települést.

A bulvárlap megkereste Varga Juditot és Windisch Lászlót is a témában, de nem reagáltak a megkeresésükre. A Blikk megszólaltatott pár helyit is, akik már várják, hogy találkozzanak Vargával.

Varga Judit és Magyar Péter korábban csok-támogatással újította fel balatonhenyei házát, ahová végül nem költöztek be, ezért a támogatást vissza kellett fizetniük.

Mindeközben Magyar Péter építi a saját politikai pályafutását, a debreceni nagygyűlésén nagy tömeg jelent meg, a Reuters videóján látszik, hogy teljesen megtelt főtér:

Nyitókép: Lakatos Péter / MTI

#Belföld#varga judit#balaton#magyar péter#lakás#ház

Címlapról ajánljuk