Belföld

Hollik István szerint Magyar Péter egy erőszakoskodó őrült

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 10:38

Hollik szerint Varga Judit volt férje a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, de őrültként jött ki.

Magyar Péter a baloldal hőseként ment be az ügyészségre, és úgy jön ki, mint egy erőszakoskodó őrült. Ilyenek ezek a baloldali hősök...

kommentálta a Magyar Péter által közzétett hangfelvételre a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Hollik István.

Magyar Péter kedden 9 órakor bement az ügyészségre, hogy ismét tanúvallomást tegyen, ezzel egy időben pedig közzétette a bizonyítéknak szánt hangfelvételt is. A felvételen állítása szerint Varga Judit hallható, amint arról beszél, hogy „Rogánék javasolták az ügyészségnek, hogy mit kellene kihúzni”. Mindez Magyar Péter szerint azt támasztja alá, hogy meghamisították a Schadl–Völner-ügy iratait, valamint hogy a propagandaminisztert szorosabb szálak kötik Schadl Györgyhöz. 

Varga Judit ezután kapcsolati erőszakkal vádolta meg Magyar Pétert, és zsarolásról beszélt. Varga posztja alá kommentelt Wintermantel Zsolt, Újpest egykori polgármestere is, azt írta, hogy „Veled vagyunk, Judit!”. Hozzászólni egyébként már nem lehet az egykori igazságügyi miniszter posztjához, mert korlátozta, hogy kik kommentelhetnek a bejegyzés alatt.

Magyar Péter hangfelvételét, amin volt feleségével beszélget, az alábbi videóban lehet teljes hosszában meghallgatni. A felvételre Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter úgy reagált, hogy „sok hűhó semmiért”. Hadházy Ákos független képviselő elégedetlennek tűnt, ő azt írta, beszédes, hogy a hetek óta „eltűnt” Gulyás Gergely ismét előkerült, és egy gúnyosat posztolt.


Nyitókép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Mondjunk nemet a szankciókra! című országjáró sorozat fóruma előtt tartott sajtótájékoztatón Nagykanizsán, a Hevesi Sándor Művelődési Központban 2022. november 15-én. Fotó: MTI/Varga György.

#Belföld#hollik istván#magyar péter#varga judit#hangfelvétel#rogán antal#schadl györgy

Címlapról ajánljuk