Belföld

Gulyás Gergely: „Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak ő nem terrorizálta a feleségét”

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 10:07

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint kipukkadt a lufi, sok hűhó volt semmiért. Hadházy Ákos is értékelte a hangfelvételt, szerinte sokat elárul, hogy előkerült Gulyás Gergely, hogy megkönnyebbülten egy gúnyos posztot írjon.

Magyar Péter kedd 9 órakor bement az ügyészségre, hogy ismét tanúvallomást tegyen, ezzel egy időben pedig közzétette a bizonyítéknak szánt hangfelvételt is. A felvételen állítása szerint Varga Judit hallható, amint arról beszél, hogy „Rogánék javasolták az ügyészségnek, hogy mit kellene kihúzni”.

Mindez Magyar Péter szerint azt támasztja alá, hogy meghamisították a Schadl–Völner-ügy iratait, valamint hogy a propagandaminisztert szorosabb szálak kötik Schadl Györgyhöz.

A hangfelvétel itt hallgatható meg:


Magyar Péter hangfelvételére rövid idővel a közlés után már reagált is Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter. Varga a Facebook-bejegyzésében kapcsolati erőszakkal vádolta meg a volt férjét, majd zsarolásról beszélt. A témában Gulyás Gergely is megszólalt, aki korábban baráti kapcsolatban állt Magyar Péterrel.

Sok hűhó semmiért.

Kipukkadt a lufi! Egy megfélemlített feleséggel folytatott családi vitának semmi köze a közélethez. Magyar Péter az új Márki-Zay! Csak annyi különbség, hogy Márki-Zay Péter nem terrorizálta a feleségét!

– olvasható a miniszterelnökséget vezető miniszter posztjában.

Hadházy: Sokat elmond, hogy előkerült Gulyás Gergely

A nyilvánosságra hozott hangfelvételről Hadházy Ákos is elmondta a véleményét. A független országgyűlési képviselő felhívja a figyelmet arra, hogy „korábban több felvételről és miniszterek beszélgetéséről volt szó”, „ehelyett egy, Varga Juditot csőbe húzó felvételt” tett közzé Magyar Péter.

Vagyis vagy nincs több bizonyíték, vagy a Diákhitel Központ korábbi vezérigazgatója megijedt (erre persze nyilván van is oka), vagy a további bizonyítékokat későbbre tartogatja. (Mindenesetre sokat elmond, hogy hetek óta tartó hallgatás után előkerült Gulyás Gergely, hogy megkönnyebbülten kitegyen egy gúnyos posztot)

írja Hadházy Ákos a bejegyzésében.

A képviselő szerint „Polt Péter simán el fogja intézni annyival, hogy a »jó miniszter asszony« tévedett, nincs bizonyíték arra, hogy igazat mondott, nem is tudják, miért mondott ilyet”. Hadházy a posztja végén azt írja, hogy egy demokráciában emiatt lemondás következne, vagy választáson megbuktatnák a kormányt, de Magyarországon jelenleg nincs demokrácia.

Nyitókép: RTL

#Belföld#gulyás gergely#magyar péter#lufi#hangfelvétel#schadl györgy#rogán antal

Címlapról ajánljuk