Belföld

Karácsony feltétele a főpolgármester-jelölti vitához

rtl.hurtl.hu

2024. március 20. 13:08

Karácsony Gergely csak azután hajlandó vitázni, hogy Vitézy Dávid és Szentkirályi Alexandra közül az egyikük már visszalépett.

Hajlandó kiállni nyilvános vitára Karácsony Gergely a főpolgármesteri kampányban, de csak azután, hogy letisztázódott, ki is a valódi kihívója – nyilatkozta a főpolgármester újságírói kérdésre válaszolva egy sajtótájékoztatón a Telex beszámolója szerint.  

Mint arról beszámoltunk, Vitézy Dávid LMP által támogatott aspiráns vitára hívta az összes főpolgármester-jelöltet. Karácsony szerdán azt mondta, hogy természetesen kiállna, de úgy véli, hogy Vitézy Dávid és Szentkirályi Alexandra közül csak az egyik valódi jelölt.

Karácsony azután tartja reálisnak a vitát, ha az egyikük visszalépett a másik javára, és „kiderült, kit képvisel valójában Vitézy Dávid”.

Vitézy Dávid első televíziós nagyinterjúját az indulása bejelentése után az RTL-nek adta. Ezt az alábbi videóban nézheti meg.


Nyitókép: Lakatos Péter / MTI

#Belföld#karácsony gergely#vitézy dávid#főpolgármester-választás#főpolgármester-jelölt#vita#Szentkirályi Alexandra#visszalépés

Címlapról ajánljuk