Belföld

Magyar Péter és Varga Judit üzeneteiről írt Péterfy-Novák Éva

rtl.hurtl.hu

2024. március 18. 9:30

Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter nem sokkal az után posztolt, hogy volt férje, Magyar Péter arról írt: azt terjesztik róla, hogy megverte gyerekei anyját. 

Vasárnap Magyar Péter, az ellenzék oldalára helyezkedett egykori NER-szereplő arról írt Facebook-oldalán: kiszínezett rendőrségi jelentéssel terjesztik róla, hogy megverte a gyermekei anyját, Varga Juditot. A korábbi igazságügyi miniszter egy órával később egy kapcsolati erőszakról szóló kisfilmet posztolt, amihez azt írta: 

Mindig van kiút

Magyar Péter percek múlva reagált, ebben egyebek mellett azt írta megszólítva volt feleségét: 

Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.

Hétfőn Péterfy-Novák Éva író osztotta meg gondolatait követőivel.

Hát, arra kelni, hogy Magyar Péter nyilvánosan ír privát üzenetet a feleségének, amiben azt kérdezi, miért teszi ezt Judit a gyerekeikkel, na az szép. A gyerekek ennek biztosan nagyon fognak örülni

– írta, majd hozzátette: ha Magyar nem fogadott el tanácsot senkitől, hogy posztolja-e ezt, akkor 

azért óriási gáz, mert felvillantja, szunnyad azért ott mélyen valami kis tévedhetetlenségi tudat, hogy én ezt is megtehetem. Ha vannak tanácsadói, és ezt átengedték, akkor Tóni biztosan üdvözletét küldi nekik.

Szerinte ha a bántalmazást hamisított papírok alapján akarják ráhúzni Magyar Péterre, az a valaha volt legaljasabb húzása Rogánnak. Ha nem hamisított, akkor viszont szégyen, hogy 

csak azért a férfit védjük, mert a nő éppen Varga Judit.

Ha viszont Varga Judit valóban segíti a suttogó propagandát, ha kiteszi ennek a gyerekeit, ha akkor ő az, aki súlyosan veszélyezteti őket, zárta gondolatait.

Péterfy Gergely és Péterfy-Novák Éva Magyar Péter Olaszországban élnek, de a gyermekvédelmi tüntetésre hazajöttek:


Nyitókép: Varga Judit / Facebook

#Belföld#péterfy-novák éva#varga judit#magyar péter

Címlapról ajánljuk