Belföld

Magyar Péter párja: Ami most történik, arra nem lehet felkészülni

rtl.hurtl.hu

2024. április 2. 6:45

Először nyilatkozott a sajtónak Magyar Péter barátnője, Vogel Evelin.

 

Magyar Péter barátnője a Blikknek beszélt arról, hogy milyen nyomás nehezedik rájuk, amióta Varga Judit volt férje kilépett a NER-ből. Vogel Evelin elmondta, hogy sok dolog miatt nagyon nehezen élik meg ezt az időszakot.

Minden pillanat hasonlóan nehéz. Négy-öt óra alvással kevesen bírnák úgy, ahogy Péter. Elképesztő, én például nem bírom!

– nyilatkozta Magyar barátnője a lapnak.

Vogel arról is beszélt, hogy véleménye szerint erre, ami velük történik az elmúlt hetekben, nem lehet felkészülni, de szerencsére vannak, akik támogatják őket, ez ad nekik erőt a folytatáshoz.

A Blikk cikke megemlíti, hogy a 34 éves Vogel Evelin belsőépítész és üzletasszony, aki több területen is jártas, mint például a reklámszakmában, enteriőrfotózásban és tervezésben. A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett, korábban dolgozott kereskedelmi szakértőként és asszisztensként is. Emellett foglalkozik marketingkommunikációval és közösségimédia-marketinggel is. Szabadidejében motorozik.

Evelin a sportos Vogel család tagja: édesapja a volt vízipólós, Vogel Zsolt, aki az Újpest játékosaként nyert BEK-et, édesanyja, Pásztor Zsófia a Ferencvárosban kézilabdázott, válogatott is volt. Evelin mindkét öccse sikeres vízilabdás, Simon az Egerben játszik, Soma az FTC kapusa.

Magyar Péter korábbi állami pozícióival az RTL Híradója is foglalkozott:


Nyitókép: Magyar Péter / Facebook

#Belföld#magyar péter#varga judit#barátnő#vogel evelin

Címlapról ajánljuk