Belföld

Magyar Péter: Zsarolják Varga Juditot, ezért teregeti ki a házasságuk szennyeseit

rtl.hurtl.hu

2024. március 17. 20:57

Alig perceket kellett várni Magyar Péter viszontválaszára, miután Varga Judit a családon belüli erőszakról posztolt.

Magyar Péter szerint Varga Juditot zsarolják, azért „teregeti ki a házasságuk szennyesét”, írta percekkel azután, hogy Varga Judit a kapcsolati erőszakról posztolt egy kisfilmet a Facebookon. Ennek előzménye, hogy Magyar arról beszélt: azt terjeszti róla a rogáni „suttogó propaganda”, hogy verte gyermekei anyját.

Magyar most azt írta: „Kedves Judit! Én, mint a gyermekeim anyját, téged egészen eddig védtelek egy ország előtt". Majd hozzátette: 

Nem tudom mivel zsarolnak és azt sem, hogy miért teszed ezt a gyermekeinkkel. Én továbbra sem fogom a házasságunk szennyeseit kiteregetni a nyilvánosság előtt.

Szavait így zárta: „Két mondat. Mi egy rossz házasságban éltünk, most viszont mindkettőnknek esélye van egy boldog kapcsolatra. Én szurkolok neked. Péter”. 

Az előzmény: „Mindig van kiút” – írta Varga Judit egy Facebook-posztban, amelyben egy kapcsolati erőszakról szóló kisfilm látható. Ez a volt igazságügy-miniszter első megnyilvánulása a nyilvánosság előtt azóta, hogy a kegyelmi ügy után visszalépett a politikától.

Az Ökumenikus Segélyszervezet két évvel ezelőtti kisfilmjét egy órával azután osztotta meg Varga Judit, hogy volt férje, Magyar Péter arról posztolt: „Kiszínezett rendőrségi jelentéssel terjesztik rólam, hogy megvertem a gyermekeim anyját”. Magyar szerint ezek a vádak „totálisan abszurdak és minden valóságalapot nélkülöznek.

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Belföld#varga judit#magyar péter#zsarolás#megver#kapcsolati erőszak#facebook

Címlapról ajánljuk