Belföld

Magyar Péter legidősebb fiáról: Úgy érzem, nem állunk egy politikai táborban

rtl.hurtl.hu

2024. május 13. 7:07

Magyar Péternek most csak a hétvégén jut ideje arra, hogy a gyerekeivel találkozzon.

Csak hétvégente tud megfelelő időt tölteni a gyerekeivel az országot járó Magyar Péter – osztotta meg a Blikkel a Tisza Párt politikusa. 

Magyar exfelesége, Varga Judit egykori igazságügyi miniszter vigyáz hétköznapokon a 10, 12 és 16 éves fiaikra, írja a lap.

Emlékeztetnek rá: Magyar Péter és Varga Judit 2006-ban házasodott össze és 2023-ban vált el.

Hétköznap leginkább telefonon beszélünk, sajnos, ez most egy ilyen periódus. Sokat vagyok úton. Alaphelyzetben szinte minden nap találkozom a gyerekekkel, ám az országjárás óta csak hétvégente van erre lehetőség. Ám ilyenkor igyekszem minél több időt velük tölteni 

– mondta el a lapnak Magyar.

Magyar Péter a Blikknek elmonda: a válásukkor megállapodtak a közös felügyeletről, amit a bíróságon egyikük sem támadott meg. Ehhez az egyezséghez továbbra is tartják magukat. A hétköznapokon Varga Judit neveli a gyerekeket, míg a két felnőtt beszélgetései kizárólag a gyerekekre koncentrálódnak. Lényegében a fiúk hétvégi „átadásának” a menedzselése a beszédtéma. Kijelenthető, hogy csak a közös gyerekek miatt állnak szóba, írja a Blikk.

Nem szoktam politikáról beszélgetni a gyerekekkel. A két kisebbik fiam még túl fiatal ahhoz, hogy a politika szóba kerüljön, inkább a hétköznapi történésekről, a focimeccsekről beszélgetünk. A legnagyobb fiammal érinthetnénk komolyabb témákat, de vele most – úgy érzem – nem állunk egy politikai táborban

– közölte a lappal Magyar.

Szerinte legkésőbb néhány év múlva megtalálhatják a közös hangot a fiával, illetve neki is elmondta, mindent, amit most a politikában tesz, azt érte is teszi, írja a Blikk.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#magyar péter#varga judit#gyerekek#beszélő viszony

Címlapról ajánljuk