Belföld

Dobrev Klára berúgta az ajtót a Tiktokon, haja titkait is megmutatja

rtl.hurtl.hu

2024. március 8. 10:53

Dobrev Klára is megérkezett a platformra. Azt ígéri, bemutatja azt, ami kevésbé látható belőle és a DK munkájából.

Orbán Viktor után Dobrev Klára is megérkezett a Tiktokra. A DK árnyék-miniszterelnöke első videójában arról beszél, hogy olyan oldalát szeretné megmutatni, ami talán kevésbé látható: hogy hogyan indul egy nap, hogyan dolgoznak, milyen problémáik vannak. És néha azt is, hogyan igazítja meg haját, hogy ne csak egy tincset nézzenek:

@klari_vagyok Nőnapon elindul a TikTokom! Politikusként már sokat láttatok. De milyen is vagyok a mindennapokban? Kövess a TikTokon és kiderül! #magyartiktok #dobrevklara #nekedbe #foryou #dk #tiktok #foryoupage ♬ eredeti hang - Klari_vagyok


Március elején a Demokratikus Koalíció óriásplakátokon kezdett támadásba a szerintük „pedofilmentegető” Orbán Viktor ellen. Gyurcsány Ferenc azt mondta: plakátjaik „a keresztény-konzervatívnak és családbarátnak hazudott kormány képmutatására” reagálnak, és céljuk, hogy minél több embernek megmutassák „a Fidesz és a hatalom valódi arcát, álszentségét és romlottságát”.

A Momentum szerint vállalhatatlan a DK új plakátkampánya. Donáth Anna egyenesen úgy fogalmazott, hányingere van a DK plakátjaitól:


Nyitókép: klári vagyok / Tiktok

#Belföld#dobrev klára#dk#tiktok#haj

Címlapról ajánljuk