Belföld

Emlékszik? Deutsch Tamás egy divatlap sztármodellje volt 24 évesen

rtl.hurtl.hu

2024. március 1. 16:29

Deutsch Tamás, a Fidesz politikusa 1990-ben a Levi’s farmermárka reklámarcaként modellkedett egy divatlapban. Kamerák előtt árulta el, miért tett így.

Még csak 24 éves, kezdő politikus volt Deutsch Tamás, amikor az MTV rövid riportot készített vele 1990-ben. Nem sokkal korábban Deutsch feltűnt egy divatlap modelljeként, hogy a Levi’s farmermárkát reklámozza, szúrta ki a Promotions.

Deutsch Tamás ekkor arról beszélt: nem pénzért vállalta a szereplést az újságban, hanem „egy baráti felkérés volt, egy érdekes kaland, aminek nagyon örülök. Sokan azt mondják, hogy szépek a képek, amiket készültek rólam”. Még azt is hozzátette, hogy imádja a filmeket, és nem tartja kizártnak, hogy a jövőben szerepelne is egyben.

IMDB-profilja tanúsága alapján azonban sajnos ez sosem jött össze Deutschnak, aki most a Fidesz EP-képviselőjeként dolgozik.

A Nemzeti Audiovizuális Archívumban ezen a linken keresztül lehet megnézni a „Deutsch Tamás Levi's farmerruházatot népszerűsít egy divatlapban” néven elmentett, 1990. október 2-án leadott riportot.


Nyitókép: Nemzeti Audiovizuális Archívum / MTI / Hegedüs Róbert

#Belföld#deutsch tamás#modell#divat#farmer#márka#reklám#manöken#fidesz#mtv

Címlapról ajánljuk