KERESÉS search-close

farmer

36 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "farmer"

Jennifer Garner baromfiudvara

Jennifer Garner már jó ideje elég komolyan veszi a farmerkedést. Nem csak veteményes-kertje van, hanem egész kis baromfiudvara is, amely főleg tyúkokból áll.

Daráló: Átlátszó divat


szerző:
2018.04.12. 09:05
Daráló: Átlátszó divat

Holdampf Lindával ma az átlátszó divatot vizsgálta Anna és Gergő, majd a Napi posztot, a farmer tangát is közösen analizálták.

Így néz ki egy tangafarmer!


szerző:
2018.03.14. 09:08
Így néz ki egy tangafarmer!

Gyöngyös, szakadt, hímzett, boyfriend, trapéz, cső, vagy magas derekú? A tavasz egyik legkedveltebb ruhadarabját vesszük célba!

Vivi megerőszakolta a farmerját

A beauty hét sok kérdés végére tett pontot, kiderült ugyanis, hogy nem a ruhák mennek össze a mosodában, egyszerűen a villalakók kihízták ruháikat. Vivinek most épp egy farmernadrággal gyűlt meg a baja, de hála Gina együttműködésének, a nadrág végül felkerült Vivire.

Sári: „Bizonytalan vagyok Karcsival kapcsolatban”

Amikor a leégett Sári miatt Karesz elvállal egy kőkemény másodállást egy parasztudvaron. Sári nem túl lelkes, mert bekorlátozva érzi magát Karesz elköteleződése miatt…

Hordhat-e Jézus farmert?


szerző:
2016.10.19. 18:24
Hordhat-e Jézus farmert?

Betiltották egy divatcég reklámkampányát Litvániában, mert Jézus és Mária képeit használták modellként farmerjeikhez. A bíróság szerint a hirdetések tiszteletlenül ábrázoltak vallási jelképeket, és ezzel sértették a közerkölcsöt. A divattervező ezzel nem értett egyet, és az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordult.

Merülj el te is csinos sztárjainkkal a nyár színében!

Minden szezonnak vannak kedvenc színei, az elmúlt évek tapasztalatai alapján az év legmelegebb évszakáról az mondható el, hogy mindent lehet. Azonban, aki elég szemfüles rögtön rájön, mi az idei nyár slágere.

A Terminátor akár farmerként is megállná a helyét?

Arnold Schwarzenegger, az osztrák izomkolosszus egy farmon is feltalálta magát: „találkoztam egy bébi-bivallyal. Éhes volt.” - írja Instagramján, és a fotón mutatja is, hogy milyen lazán szoptatja tejjel a jószágot. Először Mr Olimpia, aztán Terminátor, később Kalifornia kormányzója lett Scwarzi - és most már farmerként is megállja a helyét.

Így várja a büszke apuka leendő kisfiát

"Igazi farmercsalád! Megvan az első közös szett. Már most megzabálom a kis töpörtyűt!" - írja Istenes Bence közösségi oldalán. Még hetek vannak hátra kisfia megszületéséig, de Bence már egy pár hónapos babának való farmeringet nézett ki neki.

Pattanásig feszült viszonyok és szerelmi háromszögek a Farmban

Egyre nagyobb a feszültség a Farm tanyáján! Először azt gondolhattuk, hogy a farmereknek kimondottan jót tesz majd a festői környezet, a vidéki levegő és az állatok jelenléte – Attila és Norbi azonban hamar rácáfolt erre. Nem telik el úgy nap, hogy ők ketten ne esnének egymás torkának.

Ki a leghaszontalanabb lakó a Farmon?


szerző:
2016.04.07. 19:45
Ki a leghaszontalanabb lakó a Farmon?

Komoly szembesítés elé néztek a játékosok. Az asztalnál ülve, egymás szemébe kellett mondaniuk, hogy ki a leghasznosabb és ki a leghaszontalanabb tagja társadalmuknak. A hezitálás után az egyetértés nem maradt el, de persze volt, aki a szívére vette a kritikát.

Gábor


szerző:
2016.03.31. 20:00
Gábor

A játékot feladó Márk helyére érkezik a többi Farmer közé, hogy megküzdjön a fődíjért. Nagy gondot fordít a testépítésre, ráadásul a szülőfalujában ő a helyi gyúrós klub elnöke.
 

Gábor érkezett az étel- és kozmetikusfüggő Márk helyére

A tanya zsenge korú modelljét testestül-lelkestül felőrölte a finom falatok és kedvenc kozmetikusának hiánya, ezért tegnap feladta a játékot. Helye azonban nem maradt sokáig üresen, és egy újabb férfi vetélytárs érkezett a Farmra.

Tina


szerző:
2016.03.17. 09:00
Tina

Még be sem lépett a második X-be, de máris házasságra adta a fejét. Hitvesével már lehet azt is tudják, mire költenék a Farmmal járó 20 millió forintos fődíjat. Ám addig el is kell jutni! Később műsorvezetőként, vagy színészként tudná elképzelni magát. 
 

Gergő


szerző:
2016.03.17. 09:00
Gergő

Dolgozott már vadászrepülőgép-szerelőként és hivatásos katonaként is. Az egyenruhát ugyan lecserélte, de maradt az adrenalinnál, és kaszkadőrként folytatta karrierjét. Vonzza a vidéki magány, legkedvesebb társa a kutyája, Kongó.

Dani


szerző:
2016.03.17. 09:00
Dani

Fiatalság, bolondság? 18 évesen nem bánt még jól a pénzzel, ám mióta a saját lábára állt, azóta sikeres vállalkozó lett belőle, és van egy kislánya is, aki mindennél fontosabb számára. A hajnali kakaskergetés és takarítás állítása szerint nem az ő terepe, de szeretné kivenni a részét a munkából a Farmon.

Heni


szerző:
2016.03.17. 09:00
Heni

Vérbeli nagyvárosi lány, aki keresi a szerelmet, de szerinte néha túl sok a pasiknak a határozottsága: ő bizony nem olyan csaj, akit ha leraknak a sarokba, úgy marad mozdulatlanul. Szeretné megmutatni magát, ezért szívesen lenne műsorvezető és szerepelne filmben vagy sorozatban is.
 

Sanya


szerző:
2016.03.17. 09:00
Sanya

Imádja építeni saját testét, nem véletlenül, hiszen régen chippendale fiúként kereste a kenyerét. Úgy gondolja, a dobogó legfelső fokán a helye, de a fokhagymaszagú emberek még rajta is képesek kifogni.
 

Laura


szerző:
2016.03.17. 09:00
Laura

Érettségi után többek között Németországban és Isztambulban is modellkedett. Utóbbi helyen sok lánnyal kellett együtt laknia, amit elmondása szerint elég nehezen viselt. Jól tűri a kritikát és ha veszekedésre kerül sor, akkor is úgy viselkedik, mint egy hercegnő: nem kapja fel a vizet és higgadt marad.
 

Dóri


szerző:
2016.03.17. 09:00
Dóri

A három gyermekes anyuka teljesen átlagos embernek tartja magát, akit azonban elemi erejű küzdőszellemmel áldott meg a sors. Úgy gondolja, a Farm az ő El Caminója. A gyerekeinek is szeretné megmutatni, hogy az anyukájuk belevaló, menő csaj, aki bármire képes, ha szeretné.
 

Attila


szerző:
2016.03.17. 09:00
Attila

Aludt már a susnyásban, istállóban, miközben egy vedret használt vécé helyett és a patakban fürdött. Megoldáscentrikus embernek tartja magát, aki biztosan állja majd a sarat akármilyen rossz körülmények között. Elárulta kidolgozott testének titkát is: konditermi gyúrás helyett zsalukövezéssel tartja karban izmait.
 

Norbi


szerző:
2016.03.17. 09:00
Norbi

A hódmezővásárhelyi fiú akár a lapátot is képes percekig kitartani a nyelénél fogva, mint Toldi Miklós, úgyhogy nem fél a fizikai munkától. Korrekt srácnak tartja magát, aki konfliktushelyzetben ha lehet, mindig békés megoldásra törekszik. A Farm után kamionos vállalkozást szeretne alapítani.
 

Dia


szerző:
2016.03.17. 09:00
Dia

Nagyon határozott lánynak tartja magát. Óvodában aki tetszett neki, azt egyszerűen arcon nyalta. Otthonosan fog mozogni a tanyasi környezetben, hiszen a vérében van a vidéki élet szeretete. Legnagyobb álma, hogy független lehessen és elköltözhessen otthonról. Többek között azért is jelentkezett a Farmra, hogy édesapjának bizonyíthasson.

Brigi


szerző:
2016.03.17. 09:00
Brigi

Lakott már Kaliforniában is, mert imádja a változatosságot az életében, többek között a Farmra is ezért jelentkezett. Otthon a forró fürdőben már elképzelte magát a zordabb, tanyasi körülmények között, de úgy gondolja, állni fogja a sarat, hiszen három gyermekét is egyedül neveli.
 

Sándor


szerző:
2016.03.17. 09:00
Sándor

A nyugalmazott tűzoltó úgy gondolja, profi módon kezeli az emberi kapcsolatokat, és bárkit képes rábeszélni bármire. A kapuzárási pánik szerinte létező jelenség, amit úgy lehet a legjobban leküzdeni, ha az ember belevág valami vadiúj kalandba. Többek között ezért is jelentkezett a Farmra.
 

Cintia


szerző:
2016.03.17. 09:00
Cintia

Úgy gondolja, hogy ha olyan "nyifogó" hangú emberekkel kéne együtt élnie, mint ő, biztosan a falra mászna. Szeret mindig győztesen kikerülni minden helyzetből: ennek érdekébe meg is tesz mindent.
 

Márk


szerző:
2016.03.17. 09:00
Márk

Szerinte George Clooney elbújhat mögötte, de mivel a szépség múlandó, még kb. tíz évet saccol magának a modellszakmában. Imádja magát és azt, ha tükör is van a közelben. A csajok egyszerűen képtelenek ellenállni neki, úgy gondolja, ez annak köszönhető, hogy magasabb náluk. Ha kell, bármikor gond nélkül villant profi modellpózt is.
 

Ön tudja, hogy mire való a farmernadrág zsebe felett található kis zseb? Fogadjunk, hogy nem!

Lehet, hogy még nem merült fel Önben a kérdés, hogy mire való az a kis zseb a farmeren, de vannak akik mindent tudni akarnak és utána is jártak. Vajon az apró, netalán kedvenc szöcskénk tárolóhelye, esetleg óvszertartó, vagy csupán a divattervezők közkedvelt dizájneleme?
 

A láthatatlan ember sétálni indult a hóesésben!

A héten nálunk is meglehetősen hideg van, de Minneapolisban tombol a tél. Annyira hideg van, hogy nekifutásból megfagy minden. Kihasználva a zord időjárást a művészetkedvelő városiak, egy különös művészetnek hódolnak. Fagyott farmer „szobrokkal” díszítik kertjeiket.

Akár fegyverrel is visszavennék földjeiket

Véres kifejlettel fenyeget egy konfliktus Amerikában. Vissza akarják szerezni földjeiket az államtól, ezért akár háborúzni is készek a rendőrökkel azok a farmerek, akik két napja foglaltak el egy vadvédelmi központot Oregonban. A felfegyverzett alakulat akciójának apropója két farmer bebörtönzése volt. A milícia vezetője azt mondja: elszántak. Az ügybe már bevonták az FBI-t.

Új veszély a világban, a neve: szűkített farmer

Ausztrál orvosok szerint ez a mostani divat komoly kockázatokkal jár. Példaként hozzák fel egy háziasszony esetét. Takarítás közben olyan sokáig guggolt a feszülő nadrágban, hogy az elszorította az ereket a lábában. Emiatt négy napig volt kórházban.

Idén hódítanak a magasított derekú farmerek

Tavaly roppant trendinek számítottak a skinny farmerek és a szakadt nadrágok, de vajon idén is megállják a helyüket? Kiderítettük Rigó Ági divatblogger segítségével.

Ami sosem megy ki a divatból: a farmer

Különös története, van, hiszen nem a divat hívta életre, mára viszont alapdarabnak számít, amiből legalább egy mindannyiunk szekrényében megtalálható. A legújabb trendekről beszélgettünk Cseh Évi, stylisttal

Lopott ruhákkal bukott le a tolvajbanda

Annyi lopott ruha volt a VIII. kerületi lakásban, akár egy üzletben.

Magára gyújtotta házát, hogy ne rombolják le

Magára és apjára gyújtotta a házat egy kínai farmer, így próbálta megvédeni otthonukat a lerombolástól.

Kiütések farmertől, ekcéma cipőtől

A dimetil-fumarátot már tavaly májusban betiltották, itthon mégis árulnak olyan terméket, amely tartalmazza.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való