Bulvár

Szakadt farmerben ment iskolába a lány, a tanár szigetelőszalaggal oldotta meg a problémát

rtl.hurtl.hu

2023. február 8. 18:20

A pedagógus nem volt túl érzékeny a divatra.

Egy amerikai lány nem nyerte el az iskolában a tanár tetszését a divatosan szakadt nadrágjával. A lány a TikTokon akadt ki azon, hogy a követői szerint rendben van-e az, hogy a tanár piros szigetelőszalaggal tapasztotta le a gyárilag koptatott farmerját.

A Daily Star azt írja, hogy a lány édesanyja annyira mérges lett a pedagógus bánásmódja miatt, hogy bement a tanár irodájába és megkérdezte, hogy normális dolog-e ilyet tenni egy tinédzserrel?

A nő azt mondta, hogy amennyiben az iskolában kifogásolták a lánya öltözetét, akkor először őt kellett volna hívni, nem ragasztószalaggal kellett volna megoldani a dolgot. Az anyuka elmondása szerint a lányát traumaként érte a ragasztgatás, és mivel le nem vehette sem a nadrágot, sem a szalagot, így egész nap kénytelen volt a kabátjával takargatnia magát.

A kommentelők szinte egyöntetűen a lány mellé álltak, sokak szerint az iskola túlment egy határon és a piros szigetelőszalaggal megalázta a lányt, akinek édesanyja szerint ekcémája van, így a bőrét is irritálta a ragasztószalag.

@shanahdrummond2 Am I overreacting, or am I justified in being pissed off that the school thought it was acceptable to put duct tape on my childs skin? I feel the school should've called me if they needed her to change her pants. We have never had an issue with a dress code before. The cheerleader uniforms are shorter than this. She was humiliated and had to hide it by tying her coat around the front of her. My daughter has eczema & sensitive skin and if she didn't text us, she would've sat all day with duct tape irritating her legs. #dresscode #policy #TheRealPussinBoots #school #madmomma ♬ original sound - shanahdrummond2

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#farmer#szakadás#szigetelőszalag#tanár#iskola#divat

Címlapról ajánljuk