Belföld

Pokolra kerülnek, kineveljük a következő negyven év Lölőit – Lilu és Kajdi Csaba is kiakadt a státusztörvény elfogadása miatt

rtl.hurtl.hu

2023. július 4. 20:31

Sem Lilu, sem Kajdi Csaba nincs megelégedve a ma elfogadott státusztörvénnyel.

Kajdi Csaba és Lilu is kiakadtak azon, hogy a parlament a mai napon elfogadta az úgynevezett státusztörvényt. A két celeb a közösségi médiában mondta el elítélő véleményét a rendelkezésről, és arról, ahogy a kormány a tanárokat kezeli. Lilu azzal kezdett:

A kormány, ami így szereti a gyerekeket. Pokolra kerültök.

A műsorvezető így folytatta: „Amikor ez a 136 bátor megnyomta ma az igen gombot, nem képzelték maguk elé azt a rengeteg gyereket, akitől ma megint annyit elvettek… Jól alszanak? Este belenézek a fürdőszoba tükörbe, és mit látnak? Én láttam azokat a gyerekeket, akik a tanáraikért tüntettek… és persze ott vannak azok, akik nem is tudják, éppen mi zajlik, csak próbálnak többek, jobbak lenni. Megszakad a szívem. Még a lelkem mélyén reménykedem, hogy Novák Katalinnak is. Mert Vader nagyúrban is marad jóság, ugye…”

Kajdi Csaba is elég kemény szavakkal szállt bele a kormányba. Ő arról beszélt Instagram-sztorijában: „Drága követő, arany rajongó! Szeretettel köszöntelek, bötisztellek, böbecsüllek. Halál boldogan, teljes nyugalommal megszavazták a státusztörvényt szeretett honatyáink, mármint a kétharmados. Ne haragudj, addig variáltuk ezt a csicska választási törvényt...” Így folytatta:

„Nem tudom, miért szavaznak, miért kell összeülni? Hát, halál jó ez a státusztörvény! Ki van találva, anyukám! Ki van csinálva mindenki! Megy a tüntetgetés, nem tetszik? Átírtuk nektek, amiből tanítol, hát jópofa vagy!”

Neveljük ki az elkövetkezendő 40 év Lölőit! Ne hülyéskedj, nem kell ide okos ember, el van intézve.

„Tanároknak taka, diákoknak szájé. Takába rakták az oktatást úgy, ahogy van! Na, mindegy, hát, örüljünk neki...” – tette hozzá.

A státusztörvény elfogadásával az RTL Híradó külön riportban foglalkozott:

Nyitókép: RTL Sajtóklub / RTL Portré

#Belföld#lilu#kajdi csaba#státusztörvény#mészáros lőrinc#parlament#pokol#elfogadás

Címlapról ajánljuk