Belföld

Gálvölgyi Jánosért aggódik az ország, a házi őrizetből adott exkluzív interjút Herczeg Zoltán, Balogh Levente elnöki asszisztense révbe ért

rtl.hurtl.hu

2023. május 13. 15:51

A múlt héten még Gálvölgyi Jánossal emlékeztünk a két hete elhunyt Vágó Istvánra, most pedig róla érkeztek aggasztó hírek. A Híradó tudta meg, hogy légzési nehézségekkel kórházba szállították – a mentők helyett a lányai. Először szólalt meg drogügye óta Herczeg Zoltán, a házi őrizetben lévő divattervező a Fókusznak adott exkluzív interjút. Szó volt drogfogyasztásról, átverésről, igazságérzetről, és persze arról is, hogy bűnös-e vagy sem. Folytatódott videós sorozatunk, amelyben volt VV-seket faggatunk arról, hogy hogyan boldogulnak a villán kívül életben. És véget ért Az álommeló, Balogh Levente megtalálta az ideális elnöki asszisztenst. Ezek a hét videói.

Exkluzív interjút adott a Fókusznak a börtönből kiengedett Herczeg Zoltán. A divattervező hat teljes hónapot, pontosan 180 napot töltött letartóztatásban tavaly október 21-e óta, amikor kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt elfogták. Két hete engedték szabadon, a lakását nem hagyhatja el, házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán mesélt a Fókusznak adott exkluzív interjújában. Drogfogyasztásról, szélmalomharcról, belső meggyőződésről, szabadságról, bezártságról, könnyekről, átverésről, igazságérzetről, önvizsgálatról és persze arról is, hogy bűnös vagy sem.

 

Két hete hunyt el Vágó István. A legendás tévésról egy korábban soha nem látott beszélgetés is előkerült. Vágó István az RTL huszonöt éves születésnapja alkalmából adott interjút az rtl.hu-nak, amiből akkor csak egy rövid részletet láthattak a nézők. A műsorvezető mesélt a tévézés múltjáról, változásairól és lehetséges jövőjéről, felhívta a figyelmet egy érdekes ellentmondásra, és elmondta azt is, miért érezte úgy, hogy a Legyen Ön is milliomost neki találták ki.

 

Vágó István többször vendégeskedett a Heti hetesben is. A műsorvezető még oda is egy vaskos könyvvel érkezett. És bár nem volt könnyű dolga az összeszokott társasággal, még pár poént is el tudott sütni.

 

Az RTL a Legyen Ön is milliomos! Heti hetes különkiadásával emlékezett a legendás tévésre. Gálvölgyi János azt mesélte a Fókusznak, jó hangulatú volt a játék, és rengeteget nevettek közben.

 

És míg vasárnap este mindenki nevethetett Gálvölgyi leggyorsabb poénján, szerdán már aggasztó hírek érkeztek a 74 éves színészről. A Híradó megtudta: légzési nehézségei lettek, de hiába hívtak hozzá mentőt a lányai, végül maguknak kellett bevinni a kórházba. Gálvölgyit azóta is intenzív osztályon ápolják. Az OMSZ belső vizsgálatot indított, azóta kiderült, a mentésirányító hibázott. Az ügyben gondatlan veszélyeztetés gyanújával a rendőrség is nyomoz.

 

Könnygáz helyett igazoltatás, zárt ülésről kiszivárgott felvétel

Kedd reggel a Momentum politikusai akcióztak a Karmelita kolostornál, és ezúttal el uis jutottak a miniszterelnök hivatalának kapujáig, ahova kiragasztották követeléseiket. Azt tervezték, hogy egész nap maradnak. A rendőrség szerint kedden azért csak igazoltatták a diákokat szemben a múlt heti könnygázos akcióval, mert az e heti akció békés volt. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a helyszínen a Telex kérdéseire válaszolva szánalmasnak nevezte az ellenzéket, a tüntető diákoknak pedig azt üzente, hogy tanuljanak.

 

A héten egy zárt ülésről kiszivárgott felvétel borzolta tovább a kedélyeket. Súlyos kritikákat fogalmazott meg a Magyar Honvédségről az új vezérkari főnök – a kiszivárgott leirat a Híradóhoz is eljutott, abból részleteket elsőként a Szabad Európa közölt. Böröndi Gábor a súlyos problémák között említette a légtérvédelmet, amit az ukrán katonai drón ügye is bizonyít, de szerinte a hadsereg logisztikai képességei is gyengék. Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta: éppen ezeknek az orvoslását várják el az új vezérkari főnöktől. A DK viszont lemondatná Böröndi Gábort a beszédben elhangzottak miatt.

 

Tovább folytatódott az M0-son elütött 92 éves román férfi tragikus története is. Két exkluzív felvételhez jutott hozzá az RTL Híradó a több mint két hete történt gázolásról. Az egyik felvételen az látszik, ahogy már törött szélvédővel megy az úton az a kisbusz, amelyik először elütötte az idős román férfit. A kisbuszban öten utaztak, közülük négyen látszanak a második felvételen ahogy dohányozva állnak az út szélén. A bolgár rendőrség már forró nyomon halad, hogy megtalálja az elkövetőket.

 

A terrorcselekmények miatt 6 évre ítélt Budaházy Györgyöt a pápalátogatás alkalmából engedte szabadon Novák Katalin köztársasági elnök. Budaházy most az RTL Házon kívül című műsorának arról beszélt, hogy nagyon hálás a köztársasági elnöknek és az egész kormánynak, amiért „politikai döntéssel” kiengedték a börtönből. A Budaházy vezette szervezet áldozatai, köztük Csintalan Sándor szégyennek tartják a döntést.

 

Élet a VV után

Folytatódik videós sorozatunk, amelyekben a legutóbbi ValóVilág szereplőit kérdezzük arról, mi történt velük az elmúlt hónapokban. Kiderült, hogy VV Barna szerint az OnlyFans a prostitúcióval egyenlő, de azért ő is megnézte VV Piros intim fotóit. De beszélt arról is, hogyan segített VV Rico svájci karrierjének beindításában, kiderült, hogy mi van közte és VV Kriszti között, és arról is mesélt, szerinte hogyan alázta meg őt VV Piros.

 

VV Piros viszont tisztázta, hogy azért ment az OnlyFansre, hogy ételt tudjon venni magának. Azt is elmondta, hogy miért tiltotta le villatársai nagy részét a közösségi oldalairól.

 

A héten a Reggeliben is VV-sek vendégeskedtek. VV Lissza elárulta, hogy a tudtán kívül szexvideó készült róla, a fiú azonban nem volt hajlandó kitörölni a felvételt.

 

Azért akadt min nevetni is a héten, szerencsére, ha jókedvről van szó, A mi kis falunk színészeire és bakiparádéjukra mindig számíthatunk.

 

Megvan az elnöki asszisztens

Pénteken a végéhez ért Az Álommeló. A héten az egyik utolsó kieső, Bálint összetört: sírva rogyott a földre a döntés után.

 

A műsorban Balogh Levente lánya, Szimóna is feltűnt, aki büszke édesapja népszerűségére. A pszichológusnak tanuló lány kap hideget-meleget – vannak, akik azzal vádolják, neki csak megszületni volt nehéz, azonban ezt alaposan megcáfolta, amikor az rtl.hu-nak elmesélte, milyen volt az ásványvízkirály gyermekeként felnőni. A beszélgetés közben egy apró titok is kicsúszott a száján, amiről még apukája, Balogh Levente sem tudott – eddig.

 

Pénteken még várt egy utolsó kihívás Az álommeló két döntősére, Vajtó Dettire és Keserű Balázsra. Mindketten úgy érezték, bármelyikük is nyerje el álmai melóját, ők már így is rengeteget nyertek. Detti azt mondta, hat hét alatt egy évre való élményt gyűjtött be.

 

Balogh Levente döntése alapján Keserű Balázs került a dobogó első helyére, ezzel elnyerte az egyéves munkaszerződést havi bruttó hárommillió forintért, céges autóval és telefonnal együtt.

 

Lajos herceg a koronázáson is ellopta a show-t

Az RTL és az rtl.hu nézői a múlt hétvégén történelmi eseménynek lehettek szemtanúi: királlyá koronázták Londonban III. Károlyt. Az elképesztő pompával megtartott eseményt a Fókusz több mint ötórás élő adásban közvetítette. Az eseményen megjelentek a világ vezetői, valamint uralkodó családok képviselői, és persze számos brit és külföldi híresség is.

 

Az eseményre Harry herceg is elment, de az erkélyen már nélküle integetett a család. Sajtóértesülések szerint a koronázás után egyből visszatért Amerikába. 

 

Míg a király legidősebb unokája, a 9 éves György herceg nagyapja palásthordozója volt, addig öccse, a 4 éves Lajos herceg azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy látványosan unta a ceremóniát.

 

#Belföld#ValóVilág#Az álommeló#vágó istván#gálvölgyi jános#rtl#herczeg zoltán#exkluzív interjú#budaházy györgy#gázolás#m0-s#Böröndi Gábor#koronázás#iii. károly#harry herceg#a hét videói#ma

Címlapról ajánljuk