Belföld

Lefotózták Polt Péter autóját, ahogy a buszsávban várakozott, amíg a legfőbb ügyész beszaladt egy boltba

rtl.hurtl.hu

2023. február 23. 5:26

Meglepő, hogy milyen boltba ugrott be Polt Péter.

A legfőbb ügyésznek égető szüksége lehetett pénteken egy térképre, mivel a Bajcsy-Zsilinszky úton az őt szállító autó a buszsávban állt meg, hogy Polt beugorhasson egy térképboltba, írja a HVG.

A lap azt írja, hogy a legfőbb ügyész mindössze pár percet lehetett bent, addig az őt védő személyzet is kiszállt az autóból. A járművet addig az arra közlekedők kikerülték.

A szabálytalankodás után Polt és kísérői visszaültek az autóba, majd elhajtottak a helyszínről. A HVG az üggyel kapcsolatban megkereste a Legfőbb Ügyészséget is, arra voltak kíváncsiak, hogy Polt hivatalos ügyben járt-e a boltban. Az ügyészségtől erre nem kaptak választ, csak annyi közöltek velük, hogy

az ügyészségi gépjármű nem parkolt a jelzett helyszínen. Tájékoztatom továbbá, hogy a legfőbb ügyész személyi védelmét – ennek keretében a közlekedését – a TEK végzi.

A buszsávban parkoló Polt-autóról készült fotókat a lap cikkében lehet megnézni. Polt Péterről utoljára akkor írtunk, amikor a legfőbb ügyész titkolózása ellenére kiderült, hogy melyik volt helyettes államtitkárt vádolnak 2,2 milliárd forintos hűtlen kezeléssel.

Nyitókép: Kovács Attila / MTI

#Belföld#polt péter#legfőbb ügyész#kisbolt#kresz#buszsáv#szabálytalanság

Címlapról ajánljuk