Mészáros Lőrinc újabb balatoni területet szerzett megHáromszázmillió forintért vásárolta meg egy tihanyi ingatlan egy részét.
Belföld

Mészáros Lőrinc újabb balatoni területet szerzett meg

rtl.hurtl.hu

2022. július 24. 12:49

Háromszázmillió forintért vásárolta meg egy tihanyi ingatlan egy részét. 

Mészáros Lőrinc tovább bővítette birtokainak számát, miután 300 millió forintért megvásárolta egy tihanyi telek valamivel több mint egyharmadát – közölte a Párbeszéd Magyarországért (PM). A párt közlése szerint „így vált többségi tulajdonossá Tihany legfrekventáltabb területén, a Középsőóvári utca 30. szám alatt található” ingatlanban.

A sorompóval lezárt ingatlan kertjében van „öntözővíz-tároló" is, mellette pedig erdő, és jelenleg „rét- és gazdasági épület” besorolású – közölte a PM, hozzátéve, hogy az adásvételi szerződést június végén írták alá.

Az ingatlan egy másik tulajdoni hányada Mészáros Magántőkealapjáé, a fennmaradó rész tulajdonosa pedig az az Eppel János, aki korábban már készségesen adott el neki tihanyi területet – közölte a PM. A párt közlése szerint „az adásvételt nem akarták nagydobra verni”, a szerződésben ugyanis külön kérték, hogy a tihanyi önkormányzat hirdetőtábláján ne legyen kifüggesztve az adásvétel.”

Mészáros Lőrinc már évek óta vásárol ingatlanokat a Balaton környékén. 2017-ben arról számolt be az RTL Híradója, hogy újabb balatoni kemping lett Mészárosé. 


Nyitókép: Mészáros Lőrinc beszédet mond, mint az Autohof Óbarok kamionos pihenőhely tulajdonosa, 2018-ban. Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

 

#Belföld#mészáros lőrinc#balaton#ingatlan#tihany

Címlapról ajánljuk