Belföld

Zámbó Krisztiánék szakítottak, Pintér Tenya többé nem celeb, Frohner Fecó elsírta magát

rtl.hurtl.hu

2022. június 11. 10:25

Nem elég, hogy a dánok sokkal boldogabbak nálunk, beköszöntött a villámárvizek és a 2500 forintos lángos ideje. A hét videói.

A friss levegő, a biztonságos társadalmi ellátórendszer, a magas színvonalú oktatás vagy a heti négy munkanap? Vajon miért boldogabbak a dánok a magyaroknál? A Fókusz stábja Koppenhágában járt, hogy megfejtse a skandináv ország titkát.

 

Szerdán a fél országot elmosták a zivatarok. A délután érkezett hirtelen vihar leginkább a fővárost és környékét, Dunakeszit, Fótot és Csömört tépázta meg, de Egerben is komoly károkat okozott. 

 

A heves esőzés csütörtökön is folytatódott, még az aknafedeleket is kilőtte a felfelé törő víz, annyi eső zúdult rövid idő alatt Budapest belvárosára. 

 

Mindeközben Londonban csodálatos idő volt II. Erzsébet négynapos koronázási évfordulóján, ahol a Fókusz stábja első sorból követte az eseményeket. Még Károly herceget is testközelből láthatták, sőt véletlenül Liptai Claudiával és férjével is összefutottak.

 

Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzska azonban valószínűleg már nem utazik együtt sehova, 11 év után ugyanis elváltak útjaik. A Fókusz összefoglalta a pár viharos kapcsolatát.

 

Drámából A Konyfőnökben sem volt hiány: Frohner Fecó elsírta magát, amikor durva kritikát kapott a séfektől. 

 

A hajszobrász valószínűleg megérezte vesztét, mert ezután ki is esett versenyből, azonban nem távozott üres kézzel. Érdemes elolvasni a Fecóval készül interjúnkat is

 

Három hónappal a születése után Czutor Zoltán és felesége, Zsanett megmutatta a kameráknak harmadik közös gyermeküket, Franciskát. A csöppség érkezésével Zoli hatszoros apa, Zsani pedig háromszoros anya lett. A pár minden vágya az volt, hogy fiaik mellett legyen egy lányuk is, a zenész most úgy érzi, angyalka érkezett hozzájuk. 

 

Szigligeti Ivett mindkétszer megérezte, hogy kislányt vagy kisfiút hord-e a szíve alatt. A napokban párjával, Dudás Mikivel babaváró bulit tartottak, amelynek legjobb pillanatait a Fókusz is megmutatta.

 

Mindeközben Pintér Tibor bejelentette, hogy elbúcsúzik a celebléttől, és innentől kezdve kizárólag a lovas színházával kíván foglalkozni. A drámai bejelentés nyomán össze is gyűjtöttük a top 10 celebkedését

 

A celeb Tenyával ellentétben az infláció sajnos továbbra is sújtja az országot, 20 éve nem volt olyan magas, mint most. Vajon meddig tudják követni a magyar fizetések a hatalmas drágulást? 

 

Az alapanyagok drasztikus drágulása mellett is adja magát a kérdés: mi kerül 2500 forintba egy egyszerű sajtos-tejfölös lángoson. Ezt az RTL egyik nézője is felvetette egy budapesti strandon, de választ nem kapott.

 

Matthew McConaughey szenvedélyes beszédben követelt fegyvertartási reformot a Fehér Házban, miután beszélt az amerikai elnökkel is. Az Oscar-díjas színész abban a texasi városban született, ahol két hete 19 gyereket és két tanárt ölt meg egy ámokfutó.

 

Egyre több múzeumban vagy szabadtéri kiállítóhelyen takarják le a ruhátlan személyt ábrázoló képek vagy szobrok legintimebb részeit, mert sok turista tiltakozik a meztelenkedés ellen. Tiltották már le Delacroix A szabadság vezeti a népet című ikonikus festményét, de a Willendorfi Vénusz szobrot is. Művészet vagy közszeméremsértés? 

 

Tiniként alig nyomott 30 kilót, de ma már ennek a többszörösét is kinyomja Csonka Eszter, aki súlyemeléssel győzte le az anorexiát. Csonka Eszter életét egyetlen, az alakjára tett megjegyzés változtatta meg örökre, amit tizenévesen egy középkorú férfitól kapott.

 

#Belföld#a hét videói#zámbó krisztián#takács zsuzsa#frohner ferenc#A Konyhafőnök#dudás miki#szigligeti ivett#czutor zoli#liptai claudia#ii.erzsébet#infláció#Bulvár

Címlapról ajánljuk