Belföld

A jobbikos politikus élettársa szerint ha egy jobboldali anyával szemben követnek el erőszakot, azt a sajátjai megkövezik

rtl.hurtl.hu

2022. május 14. 15:36

Megszólalt Anita, a korábbi Jobbik-alelnök élettársa, aki azzal vádolja párja párttársát, hogy szexuális erőszakot próbált elkövetni ellene.

Mint arról beszámoltunk,  a Jobbik tavaly év végi pártrendezvényén a párt egyik vezető politikusa, aki korábban polgármester is volt, állítólag megpróbálta megerőszakolni Szilágyi György Jobbik-alelnök 24 éves élettársát. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 2022. május 11-én nyomozást rendelt el személyi szabadság megsértése bűntettének gyanúja miatt, azonban az érintett, Földi István pénteki közleményében azt írta, hogy a rendőrség elvetette a szexuális bűncselekmény gyanúját.

Most megszólalt Szilágyi élettársa, aki – akárcsak Szilágyi – elsősorban a fideszes képviselő asszonyoknak köszönte meg a támogatást. 

…különösen jól esett, hogy kormánypárti képviselő hölgyek álltak ki mellettem, mert nem ugyanazon a politikai oldalon állunk. Azért csak a párton belül kértük a választásokig az elkövetőkkel szembeni következmény alkalmazását, mert nem akartam terhelni az összellenzék választási kampányát ezzel a súlyos üggyel, pedig az elkövetők bocsánatot sem voltak hajlandók tőlem kérni

– írja a jobbikos Szilágyi párja, Anita, aki szerint az esetből az derült ki, hogy „ha egy baloldali, vagy liberális asszonnyal erőszakoskodnak, s akár évtizedek múlva hozza azt nyilvánosságra, kiáll érte a teljes baloldali, liberális politikai közösség, s a jogvédők hada. Ha pedig egy jobboldali, 4 éves kislány édesanyjával történik ez, aki kíméletből 4 hónap múlva indít hivatalos eljárást, csak arra számíthat, hogy a sajátjai megkövezik, őt tekintik hibásnak. Köszönöm a mellettem kiálló kormánypárti képviselőknek, hogy visszaadták a hitemet.”

 

Nyitókép: Facebook / Szilágyi György

#Belföld#szilágyi györgy#erőszak#jobbik#szexuális bántalmazás

Címlapról ajánljuk