Baleset-bűnügy

Súlyos autóbalesetet szenvedett a Pizza King alapítója, Melhem Saad

rtl.hurtl.hu

2023. november 18. 9:51

Budapest és Fót között szenvedett autóbalesetet Melhem Saad, a Pizza King tulajdonosa. Autója rommá tört, és egy villanyoszlop is kidőlt.

Autóbalesetet szenvedett péntek délután Budapest és Fót között Melhem Saad, a Pizza King tulajdonosa – írta a Blikk. A lap információi szerint súlyos agyrázkódást szenvedett. A balesetkor elveszítette az eszméletét, és már csak a váci kórházban tért magához.

A Blikk helyszínen készült fényképeiből látszik, hogy a baleset egy körforgalomban történt. A felvételek alapján úgy tűnik, hogy autójával egy villanyoszlopnak ütközött. Az autó rommá tört a balesetben, a villanyoszlop pedig kidőlt. Azt nem közölték, hogy a baleset hogyan történt. 

A Blikknek Saad egyik közeli ismerőse csak annyit mondott, hogy egyik közéleti szereplése is közrejátszhatott a szerencsétlenségben. A lap az Ultrahang nevű Youtube-csatornának adott interjúját említette, ami után a Blikk értesülései szerint Saad több fenyegetést és rosszindulatú megjegyzést kapott, melyek komolyan megviselték az üzletembert, és lelkileg teljesen összeomlott.

A Pizza King palesztin tulajdonosa pár héttel korábban arról beszélt, hogy az ellenzék tönkre akarja tenni, mert kormánypárti, Karácsony Gergely pedig a saját pizzájával járatta le

Melhem Saad 2019-ben a Főnök inkognítóban szereplője volt. Akkor beavatta a nézőket egy átlagos napjába, és elmesélte, hogyan lett egy mindenki által ismert és kedvelt brand a Pizza King.

Nyitókép: RTL

 

 

#Baleset-bűnügy#pizza king#melhem saad#baleset

Címlapról ajánljuk