Baleset-bűnügy

Elfogták az angyalföldi gyilkossággal gyanúsított férfit

rtl.hurtl.hu

2023. július 18. 14:29

A III. kerületben kapták el a rendőrség nyomozói T. Róbertet.

A budapesti rendőrök ötnapos hajtóvadászat eredményeként elfogták az angyalföldi emberölés gyanúja miatt körözött T. Róbertet – írja a police.hu.

A 35 éves férfit a III. kerületben fogták el dél után nem sokkal a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói.

Csütörtökön holtan találtak egy 27 éves nőt egy XIII. kerületi lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Mint az RTL Híradó korábban beszámolt, egy ismerőse szerint a férfi ijesztően féltékeny volt, úgy bánt korábbi szerelmével, mintha a tulajdona lenne.

Az elmúlt napokban a gyanúsítottal kapcsolatban több információ is napvilágra került. Az áldozat egy társkereső alkalmazáson keresztül ismerte meg a gyilkossággal gyanúsított férfit. Úgy tudjuk jól indult a kapcsolatuk, de Petrát elkezdte zavarni a féltékenysége és az, hogy birtokolni akarta őt.

Kátai Elek volt rendőrségi nyomozó szerint a férfi azonban nem tervelte ki előre a tettét, hirtelen ölhette meg Petrát. Egy olyan embernél, akinél más is van a háttérben pszichés dolog miatt, elegendő egy szikra – fogalmazott.

A Blikk szerint a rendőrség azért bukkant nehezen a nyomára, mert a hírek szerint kiiktatta a telefonját, és a SIM kártyáját is megsemmisíthette.

A lány korábban már jelezte szerettei felé, hogy a néhány hónapos ismeretség mégsem az, amire várt. Családtagjai sokkot kaptak a tragédia után, a beteg nagyszüleinek el sem merték mondani, mi történt.

A Reggeliben egy pszichológus és egy jogász is beszélt az ügyről:

 

Nyitókép: RTL Híradó.

#Baleset-bűnügy#gylkosság#angyalföld#xiii. kerület#emberölés#elfogás#rendőrség

Címlapról ajánljuk