Baleset-bűnügy

Szinte birtokolni akarta barátnőit a férfi, akit a brutális angyalföldi gyilkossággal gyanúsítanak

rtl.hurtl.hu

2023. július 16. 19:49

A férfi ellen hajtóvadászat indult, de őt mintha a föld nyelte volna el.

Szinte birtokolni akarta barátnőit a férfi, akit a brutális angyalföldi gyilkossággal gyanúsítanak, írja a Blikk a rendőrséghez eljutott információik alapján. Szerintük a 36 éves Türk Róbert Dániel kizárólagos jogot formált kapcsolataira, nem tűrt meg senkit párjai mellett, a régi ismerősöket meg egyenesen elüldözte.

A 27 éves M. Petra megölésével gyanúsított férfi kiiktatta a telefonját, és a SIM kártyáját is megsemmisíthette, ezért nehéz a nyomára akadni. A férfi néhány hónapja jött össze a nővel: ismerőseik szerint rengeteg közös programjuk volt, de nem volt felhőtlen a kapcsolat.

Az egyik ismerős arról beszélt: „Az a férfi borzasztóan féltékeny volt, ami nagyon zavarta Petrát. A baráti társaságból is igyekezett kivonni, kizárólag páros programokat szervezett, ami egy idő után zavarta Petrát”.

A lány korábban már jelezte szerettei felé, hogy a néhány hónapos ismeretség mégsem az, amire várt a lap szerint. Családtagjai sokkot kaptak a tragédia után, a beteg nagyszüleinek még el sem merték mondani, mi történt, mert aggódnak, hogy rosszabbra fordul az állapotuk.

Korábban a Híradó arról számolt be: holtan találtak egy 27 éves nőt egy XIII. kerületi lakásban, a gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. Jelenleg úgy tudni, kormányzati alkalmazott volt a férfi, aki a rendőrség szerint megölhette a fiatal nőt. Bár a lakás ajtaját be kellett törni, a szomszédok nem sok mindent hallottak. A Híradónak név nélkül nyilatkozott az egyik házban lakó, aki elmondta, csak női sírást hallottak éjszaka, mert nyitva volt az ablak, amikor aludtak.

Hozzászólna? 

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#angyalföld#xiii. kerület#gyilkosság#hajtóvadászat#féltékenység

Címlapról ajánljuk