Baleset-bűnügy

Ismerősei gyászolják az Árpád hídon elgázolt Benjámint: „Családot szeretett volna alapítani, de ezt ő nem élheti meg amiatt az autós miatt”

rtl.hurtl.hu

2023. július 5. 9:29

Benjámin egy másik ismerőse azt mondta, hogy bár ez nem hozza vissza a fiatal férfit, de a vétkes sofőr kapjon olyan súlyos büntetést, amilyet csak kiszabhatnak.

Nagyon rendes, jólelkű srác volt, tele tervekkel és álmokkal. Külföldön szeretett volna munkát vállalni, családot szeretett volna alapítani. De ezt ő nem élheti meg amiatt az autós miatt. Egyszerűen megszakad a szívünk

idézi a Bors az Árpád hídi baleset áldozata, Benjámin egyik ismerősét.

Korában az rtl.hu is megírta, hogy június 30-án, péntek éjszaka vélhetően két luxusautó gyorsulási versenyéből történt ismét tragédia az Árpád hídon. Az egyik sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett és nekicsapódott a szalagkorlátnak, pont ott, ahol éppen egy kerékpáros tekert Pest felé.

A 26 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba szállítás után meghalt. A két jármű közül az egyik fejjel lefelé állt meg, a másiknak szinte megsemmisült a vezetőoldala. Mindkét sofőrt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.  

A Bors elérte a tragédiában elhunyt fiatal férfi másik ismerősét is, aki elmondta, hogy bár ez nem hozza vissza Benjámint, de reméli, hogy a vétkes sofőr olyan súlyos büntetést kap, amilyet csak kiszabhatnak ezért a tettért.

Elvett egy csodás testvért, egy jó barátot, egy jövendőbeli férjet és egy fantasztikus gyereket egy családtól

– mondta a lapnak.

Az Árpád hídon történt tragédiáról a Fókusz készített bővebb anyagot:


Nyitókép: Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi az Árpád hídon 2023. július 1-jén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt. Mihádák Zoltán / MTI

#Baleset-bűnügy#gyász#árpád híd#baleset#versenyzés#utcai#autó

Címlapról ajánljuk