Baleset-bűnügy

Letépte a vonat a halálra gázolt gyalogos végtagjait Gödöllőnél

rtl.hurtl.hu

2023. április 21. 7:25

 Egy férfit gázolt halálra egy személyvonat Gödöllő és Isaszeg között, a vasúti átjáróban.

Halálos vonatgázolás történt Gödöllő közelében. Egy férfit gázolt halálra egy személyvonat Gödöllő és Isaszeg között, a vasúti átjáróban, többen végignézték a tragédiát. A Borsnak egy szemtanú mesélte el, hogy mi történt.

A szemtanú hazafelé tartott, amikor a vasúti átjárónál pirosat kapott. Több autóval együtt várta, hogy elmenjen a vonat. Ekkor vette észre egy férfit, aki nehezen tudott menni. „Olyan volt, mintha erősen bódult állapotban lett volna. Én nem tudom mit kereshetett itt gyalog, ugyanis nem sok minden van erre, általában autóval közlekednek ezen a szakaszon az emberek” – fogalmazott.


Visszaemlékezése szerint a férfi elindult a sínek felé, ekkor még mindig lent volt a sorompó és tilos jelzést mutatott a lámpa.

 Abban a pillanatban, hogy a férfi rálépett a sínekre megjelent a vonat.... A vezető hiába dudált, fékezett, esélye se lett volna megállni

– mondta.

Szerinte annyira gyorsan történt minden, hogy esélyük se lett volna segíteni neki. „Egy nagy koppanás, után már láttuk, hogy a vonat maga alatt görgeti szerencsétlent és pár méter múlva pedig kiköpi. Horrorisztikus látvány volt, mivel a férfinak letépte a kezeit meg a lábait” – mondta. 

Nyitókép: Google Street View

#Baleset-bűnügy#gödöllő#vonat#baleset

Címlapról ajánljuk