Baleset-bűnügy

Tragédia Szentgotthárdnál: súlyosan megsérült a 16 éves lány, miután a 17 éves fiú elvesztette az uralmát a kocsi felett

rtl.hurtl.hu

2023. április 6. 6:43

Szerda este történt a súlyos baleset.

Kritikus állapotban van egy 16 éves lány, miután szerda este fél 9 körül az autó, amiben utazott, letért az útról, és árokba csapódott Magyarlak és Szentgotthárd között. Az autót egy 17 éves fiú vezette – közölte a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Frissítés: korábban a rendőrség közlése alapján azt írtuk, hogy a 16 éves lány kórházba szállítása után életét vesztette. Időközben azonban nyilatkozott a Borsnak a lány nagymamája, aki azt mondta, unokája súlyosan megsérült a fején, de még küzdenek az életéért.

A 112Press információi szerint a fiú Magyarlak felől Szentgotthárd felé tartva egy enyhén ívelő balkanyarban szaladt fel a jobb oldali padkára. Egy hirtelen kormánymozdulat után pedig balra sodródott, ahol az Opel hátulja árokba csúszott. A lányt a kiérkező mentők az autó mellett találták, nem tudni, hogy kiesett, vagy a sofőr segítette ki. A fiút súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Nyitókép: rtl.hu

 

#Baleset-bűnügy#halálos baleset#baleset

Címlapról ajánljuk