Megölte 9 hetes gyermekét, mert nem tudta elviselni a sírásátAz esküdtek bűnösnek találták a brit férfit, csütörtökön fog kiderülni, hány évre kerül börtönbe.
Baleset-bűnügy

Megölte 9 hetes gyermekét, mert nem tudta elviselni a sírását

rtl.hurtl.hu

2023. január 30. 20:15

Az esküdtek bűnösnek találták a brit férfit, csütörtökön fog kiderülni, hány évre kerül börtönbe.

Bűnösnek találták a Sheffieldi Bíróság esküdtjei azt a 34 éves férfit, aki a vád szerint a fejét ütötte a 9 hetes fiának, miután nem tudta elviselni a gyerek sírását – olvasható a Metro cikkében.

Az eset még 2018-ban történt az Egyesült Királyságban, Stonebridge Lane-ben, mostanáig húzódott az ügy.

A tárgyalásokon a vádlott, Leon Mathias tagadta a fia meggyilkolását, és azt mondta az esküdteknek, hogy épp ellenkezőleg: próbálta megmenteni az életét, miután fürdés közben hirtelen leállt a légzése. 

A boncolás ezzel szemben mást mutatott. Zúzódásokat találtak a kis Hunter fejbőrén, ami a fejet ért ütésre utal. A vizsgálatok három alsó végtagtörést is kimutattak. Az egyik feltehetően a fejsérülés idején történt, a másik kettő pedig napokkal korábban.

Az ügyész szerint a férfi rázta, illetve a lábánál fogva lóbálta a gyermeket. A gyerekért négy napig küzdöttek a kórházban, de nem tudták megmenteni.

Az esküdtek bűnösnek találták a férfit gyilkosság vádjában, az ügyben eljáró bírónő csütörtökön fogja kihirdetni az ítéletet, akkor derül ki, hány évre kerül börtönbe.

#Baleset-bűnügy#egyesült királyság#gyilkosság#csecsemő#bíróság#tárgyalás

Címlapról ajánljuk