Baleset-bűnügy

Felüljáróba akadt egy kamion daruja Kecskemétnél, majd a daru egy másik kamion fülkéjébe csapódott – fotók

rtl.hurtl.hu

2022. december 20. 19:28

Egy embert feszítővágóval szabadítottak ki a járműből. 

Kedden délután összeütközött két kamion a 445-ös út 4-es és 5-ös kilométere között, Kecskemét térségében, közölte a Katasztrófavédelem.  Az esethez a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből. 

Az egyik sofőr súlyosan megsérült.

Két kamion karambolozott Kecskemétnél – fotók
Donka Ferenc

A Híradó értesülése szerint az egyik kamion daruja először beleakadt egy felüljáróba, ettől a daru átcsapódott a másik sávba, ahol a szemből érkező másik kamion elejének csapódott. Egy leszakadt vasdarab pedig átfúrta a vezetőfülkét, ami pár centire a sofőr feje mellett állt meg. 

Ez utóbbi járműben egyedül lévő férfit a tűzoltók feszítővágó segítségével tudták kiszabadítani a teljesen összeroncsolódott vezetőfülkéből, majd átadták a mentőknek, akik súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A darus kamion vezetőjének nem esett baja. 

A kiérkező közútkezelő munkatársai azonnal megvizsgálták a sérült felüljárót, amiből egy betondarab kiszakadt. A helyszínelés és a műszaki mentés miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt.

Két kamion karambolozott Kecskemétnél – fotók
Donka Ferenc
Két kamion karambolozott Kecskemétnél – fotók
Donka Ferenc

Nyitókép: Donka Ferenc

#Baleset-bűnügy#kamion#baleset#kecskemét#445#ütközés#karambol

Címlapról ajánljuk