Baleset-bűnügy

A rendőrök egy keszthelyi iskola szemétgyűjtőjében találták meg a bedrogozott tolvajt

rtl.hurtl.hu

2022. november 30. 20:16

Kiderült, hogy ő az a férfi, aki még aznap hajnalban kifejelte az utasellátó ajtajának üvegét, hogy onnan élelmiszert lopjon.

2022. november 29-én, a kora délutáni órákban egy 23 éves salgótarjáni férfi besétált egy keszthelyi étterembe, ahol kihasználva, hogy a pult mögött épp nem tartózkodott senki, onnan elemelte az egyik dolgozó pénztárcáját.

A sietve távozó tolvajt azonban tetten érte a személyzet, és követni kezdték. Az elkövető, hogy lerázza a nyomában járókat, egy iskola udvarára ment be, ahol egy konténerbe bújva keresett menedéket.

A helyszínre érkező rendőrök a fiatalembert előhúzták a konténerből, majd elfogták és előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságra. A férfi zavart viselkedése miatt felmerült a gyanú, hogy bódító szer hatása alatt áll, amit a kábítószer gyorsteszt is igazolt.

Az elkövetőt kihallgatták, ekkor derült ki, hogy ő volt az, aki aznap hajnalban a vasútállomáson befejelte az utasellátó ajtajának üvegét, hogy onnan élelmiszert lopjon.

A keszthelyi rendőrök lopás és kábítószer fogyasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették a gyanúsítottat.

Nyitókép: rtl.hu

#Baleset-bűnügy#szemetes#iskola#tolvaj

Címlapról ajánljuk