Baleset-bűnügy

Brutálisan bántalmazta a barátnőjét egy férfi az Ausztriából Sopronba tartó vonaton

rtl.hurtl.hu

2022. november 28. 9:10

Egy tapétavágó késsel megvágta a nő arcát is.

A harmincas éveiben idén nyáron szabadult feltételesen, így a jelenlegi ügye miatt visszaesőként ítélték szabadságvesztésre, írja a 24.hu.

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi és a barátnője Ausztriában kirándultak, ahol alkoholt is fogyasztottak. A Sopronba tartó vonaton a férfi bántalmazni kezdte a nőt, akitől azt várta, hogy szerezzen pénzt neki, különben agyonveri őt is és a családtagjait is.

Sopronban a leszállás után a férfi ököllel ütötte a nőt, aminek következtében az áldozat szája vérezni kezdett. A rendőröket végül a járókelők értesítették. A férfi a rendőrök kiérkezéséig tovább ütlegelte a nőt, majd egy tapétavágó késsel megvágta az arcát is.

A férfi a városban még több alkalommal is megütötte a nőt, aki egy helyi üzletben kért segítséget. A férfi végül elmenekült a rendőrök elől, de másnap elkapták, mert a soproni piacon felkapott egy pénzkazettát és megpróbált vele elfutni. 

A helyiek visszatartották az elkövetőt, aki a helyszínre érkező rendőrök elfogtak. A férfi hónapra előzetes letartóztatásba került,

Nyitókép: rtl.hu 

#Baleset-bűnügy#bántalmazás#verés#sopron#vonat#ausztria

Címlapról ajánljuk