Baleset-bűnügy

Főzés közben ölte meg a férjét egy tokodi nő

rtl.hurtl.hu

2022. január 24. 7:46

Lezárta a nyomozást a rendőrség a 2020. áprilisban történt eset ügyében, vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek. 

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak az 56 éves nőnek az ügyében, aki még két évvel korábban szúrta halálra férjét Tokodon található otthonukban – írta a police.hu. A rendőrség közlése szerint M. F.-né 2020. április 19-én délután korábbi sérelmek miatt összeveszett a férjével, akivel aznap közösen italozott, és a vacsora készítése közben szúrta le.

A nő a rendőrség közlése szerint elmondta, hogy főzés közben a keze ügyében volt egy kés, ezzel szúrta meg a férfit. A férj a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az esetről a nő egyik hozzátartozója értesítette a rendőrséget, és a kiérkező rendőrök elfogták a nőt, aki az előállítást követő kihallgatáson beismerte a tettét.

Fotó: police.hu

A nőt letartóztatták, és emberölés gyanúja miatt folytatott nyomozást ellene Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, és végül az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek – közölte hétfőn a police.hu

Nyitókép: police.hu

 

#Baleset-bűnügy#Belföld#tokod#emberölés#gyilkosság#rendőrség#vádemelés#férj#feleség#késelés

Címlapról ajánljuk