Baleset-bűnügy

A Kaposvár fiatal röplabdázója a tapolcai tragédia egyik áldozata

rtl.hurtl.hu

2022. január 2. 7:48

A balesetben négy tizenéves fiatal halt meg.

A Fino Kaposvár röplabdacsapatának fiatal játékosa, a 19 éves Iván Gergő  a szombati tapolcai tragédia egyik áldozata – adta hírül a kapos.hu a sportegyesület Facebook-bejegyzése nyomán. 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a Fino Kaposvár 19 éves fiatal tehetséges feladója, Iván Gergő a mai napon tragikus körülmények között elhunyt – írta Facebook-oldalán az egyesület. 

A fiatal tehetség 2020 nyarán igazolt a somogyi megyeszékhelyre testvérével, Iván Bencével együtt, idén pedig már egyre többször kapott lehetőséget a kezdőcsapatban is.

A kaposvári klub vasárnap 18 órától közös gyertyagyújtással emlékezik Iván Gergőre az Arénánál.

A tragédia január elsején történt egy tapolcai vasúti átjáróban, egy autó összeütközött egy vonattal. Az autó öt utasa közül négyen – három fiú és egy lány – meghaltak, egy lányt pedig életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Dobó Zoltán, Tapolca polgármestere a város hivatalos közösségi oldalán azt írta: az áldozatok sümegi és csabrendeki fiatalok voltak. Családjaiknak felajánlotta a tapolcai önkormányzat segítségét, valamint közölte: a tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja, és kezdeményezi a MÁV-nál, hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki, mert több baleset is történt már ott.

#Baleset-bűnügy#baleset#vasút#karambol

Címlapról ajánljuk