Az álommeló

Komoly feszültség alakult ki Balogh Levente elnöki asszisztens jelöltjei között

rtl.hurtl.hu

2024. március 28. 20:25

A csütörtöki adásban lezárult Az álommeló plüss kampánya, amelynek eredményeképpen Balogh Levente jelöltjei 1 134 300 forintot gyűjtöttek egy gyermekotthon javára. A munka folyamán Betti és Szilveszter között alakult ki feszültség, ez tovább gyűrűzött az elnöki irodában, amikor Balogh Levente számonkérte a rosszabbul teljesítő csapat tagjait. A konfliktust Levente úgy kívánta orvosolni, hogy azoknak, akiknek problémájuk volt egymással, a következő napon is együtt kell dolgozniuk. Ez Bettit érzékenyen érintette.

Betti a Reggeli élő adásában bakizott, Balogh Levente szembesítette

Betti és Anna az RTL Reggeli műsorában élő adásban népszerűsíthette a csapatuk által kitalált plüssállatokat, hogy a bevételt jótékony célra fordítsák. Többen is szerettek volna a lányok helyében lenni, így amikor Betti elrontotta beszédét, Fruzsi úgy érezte, jobb lett volna, ha ő áll ki a kamerák elé.

Zsuzsi hibát hibára halmozott, majd sírva állt Balogh Levente segítői elé

Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza értékelték az office-ban dolgozó csapatok social poszt terveit. Zsuzsi munkája csalódást okozott Balogh Levente segítőinek, ezért nem is küldték el az elnök úrnak. A jelölt annyira összetört a kritika hallatán, hogy újabb hibát vétett.

Lakatos István is adományozott Az álommeló jótékonysági akcióján

A Bátor Bubi csapatnak sikerült egy országosan ismert befektetőt is meggyőznie, hogy támogassa a kampányukat. Lakatos István, a Cápák között egyik nagyhala igent mondott Papp Bence megkeresésére.

Több mint 1 millió forintot gyűjtöttek rászoruló gyerekeknek Az álommeló jelöltjei

Zsuzsi könnyekben tört ki, amikor megtudta, mennyi pénzt gyűjtöttek össze a rászoruló gyerekeknek. Az eredmény láttán eszébe jutott a múlt fájdalma, és hogy neki mennyit kellett nélkülöznie korábban.

Szilveszter lebukott Balogh Levente és a segítők előtt

Balogh Levente a segítői, Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza társaságában szeretett volna beszélni annak a csapatnak a tajgaival, akik kevesebb bevételt szereztek a jótékonysági kampányban. Kíváncsiak voltak, hogy kié volt az ötlet, és kit tartanak leginkább felelősnek az eredmény alakulásáért. Szilveszter válaszán mindenki ledöbbent.

„Kiszavazó műsorban érzem magam” – Szilvesztert felkavarta a szembesítő beszélgetés

Bencét, Bettit, Fruzsit és Szilvesztert ítélték meg a leggyengébb csapattagnak a jelöltek, aminek komoly következménye lett. Szilveszter úgy érezte, kollégái összefogtak ellene és hátba szúrták.

Új jelölt, Kása Eszter csatlakozik Balogh Levente csapatához

Balogh Levente bemutatta az elnöki asszisztens jelölteknek az új csapattagot. A 28 éves Kása Eszter legutóbb szállítmányozás területen dolgozott, most pedig új munkahelyet keres.

Bence nagyot esik Balogh Levente segítői előtt

Újabb kétnapos feladat vár Balogh Levente elnöki asszisztens jelöltjeire. Az elnök úr jelezte, hogy hamarosan több embertől is búcsúzni fog, így a csapat tagjai érzik, hogy nagy a tét, de a kapkodás csak ronthat az esélyeiken.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#balogh levente#belső szilveszter péter#gombár bettina#feszültség#vita#adomány#jótékonyság#plüss#kampány#összefoglaló#4. rész#ez történt

Címlapról ajánljuk