0:17
A KonyhafőnökA Konyhafőnök
Rusztikus natúr libamell, vörösboros szőlőmártással és szőlővel kevert kuszkusszal
2016. október 18. 20:20
A nagy hús-küzdelmek után Luciának végül sikerült kitálalnia a libát, és nem is ezzel volt a gond, hanem a körettel. Zé szerint a kuszkusz túlságosan édes lett, emiatt inkább desszert hatása lett.
Alapanyagok:
vaj, mazsola, vörösbor, szőlő, kuszkusz, só, bors, rozmaring
Recept:
Egy vajmártást készítünk, benne a leforrázott mazsolával, illetve a vörösborban érlelt szőlőszemekkel. Hozzáadunk vörösbort és ezt besűrítjük.
A kuszkuszhoz is adunk egy kis vörösbort, illetve ízesítettük egy kis sóval, kevés rozmaringgal, borssal. A libamellet teljesen jól besózva két oldalról szépen átsütjük, majd félbevágjuk és középről is hőkezeljük.
Kövess minket, és értesülj a friss hírekről a Facebookon is!
Követem