A Konyhafőnök

Rusztikus natúr libamell, vörösboros szőlőmártással és szőlővel kevert kuszkusszal

rtl.hurtl.hu

2016. október 18. 20:20

A nagy hús-küzdelmek után Luciának végül sikerült kitálalnia a libát, és nem is ezzel volt a gond, hanem a körettel. Zé szerint a kuszkusz túlságosan édes lett, emiatt inkább desszert hatása lett.


Alapanyagok:

vaj, mazsola, vörösbor, szőlő, kuszkusz, só, bors, rozmaring
 

Recept:

Egy vajmártást készítünk, benne a leforrázott mazsolával, illetve a vörösborban érlelt szőlőszemekkel. Hozzáadunk vörösbort és ezt besűrítjük.

A kuszkuszhoz is adunk egy kis vörösbort, illetve ízesítettük egy kis sóval, kevés rozmaringgal, borssal. A libamellet teljesen jól besózva két oldalról szépen átsütjük, majd félbevágjuk és középről is hőkezeljük.
 

#A Konyhafőnök#aigner lucia#1. feladat#recept#liba#szőlő

Címlapról ajánljuk