Új zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubon!Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában.
A Konyhafőnök

Új zsűrivel tér vissza A Konyhafőnök az RTL Klubon!

rtl.hurtl.hu

2016. szeptember 12. 12:00

Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős fogja bírálni a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket A Konyhafőnök negyedik évadában. 

Ínycsiklandó, különleges fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és megannyi konyhai trükk és praktika – ez vár a nézőkre A Konyhafőnök negyedik évadában, szeptember 26-án, 18:55-től, rögtön az RTL Híradó után.

Sok más újdonságra is számíthatnak majd a rajongók, ám a legnagyobb változás, hogy a zsűri teljes egészében megújult, így Fördős Zé mellett, Sárközi Ákos Michelin csillagos séf és Wossala Rozina, a műsor első évadának második helyezettje alkotja majd a szakmai csapatot.

Sárközi Ákos belevaló rocker séf, akinek vagány külseje olyan férfit takar, aki a konyhában percek alatt ötcsillagos fogásokkal lepi meg vendégeit. Ákos vagány tetoválásai között felfedezhetőek a Michelin csillagok, hiszen fontos volt számára, hogy emlékezzen arra, mi motiválja, amikor a tűzhely mögé áll. A séf azt ígérte, pontosan olyan maximalista lesz a versenyzőket bírálva, mint amilyen egy-egy menüsor elkészítése közben.  
 

 


Wossala Rozina egy dögös belevaló szakács díva, akinek az első évad után rögtön felfelé ívelt a karrierje. Rozina pontosan tudja, milyen, amikor a tűzhely mellett állva kell bizonyítania, így biztos átérzi majd, mi vár a versenyzőkre egy-egy vereség vagy győzelem után.  

Szívmelengető emberi történetekben, a verseny adta feszültségben és váratlan fordulatokban ezúttal sem lesz hiány, ahogy a zsűri csípős kritikája sem maradhat el.

A Konyhafőnök szeptember 26-ától, minden hétköznap este 18.55-kor az RTL Híradó után.
 

#A Konyhafőnök#új évad#zsűri#bejelentés#fördős zé#wossala rozina#sárközi ákos

Címlapról ajánljuk